Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-19-2006, 11:10 AM   #5
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1681
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
arkadaşlar diyet konusu açılmışken ben aradım aa bulamadım bana bi diet konusunda yardımcı olursanız sevinirim ben KİLO ALMAK İSTİYORUM çok ciddiyim ne yersem fayda etmiyor 64 kiloyum ve boyuma göre kilom düşük zargana gibi duruyorum (burda sağlık sorunları uzmanından yardım isteyen hasta gibi oldum ama)bu benim için problem saygılar
durum çok ciddi yani..benimde bi arkadaşım aynı durumdaydı..kilo almak istiyor ama alamıyordu..ne yese bi işe yaramamıştı..kilo alamadı..sonunda diyetisyene gitti..pekmez falan önermişti..bir ayda o şekilde 1 kilo aldı..senin için, arkadaşıma diyetisyenin neler önerdiğini öğrenicem..daha sonra yine buraya eklerim..
eğer bir diyet programı bulursam yine eklerim..ama bunun en iyi şekli bir diyetisyenle görüşmek gibi geliyor bana..