02-20-2006, 02:52 PM
|
|
Müstakbel Üye
Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 1010
Alıntı:
İlk Gönderen flywalker
canlı bomba eylemleri yaptılar......!(BU KİMSEYE ZARAR VERMEMEK Mİ OLUYOR) hatta 2 oglunu canlı bomba yapıp kendilerinin ve masum insanların ölümüne gulumseyerek ugurlayan bir milletvekilleri olucak hiç kimse o kadar kanı temizleyemez.....!
|
Hasta oluyorum bu İsrail/Amerikan jargonuyla gerçekleştirilen konuşmalara...
İntihar Komandosu > oluverdi "canlı bomba" BIRAKIN BU YAHUDİ JARGONUNU!!!
20 yaşında Hukuk öğrencisi genç kız; kardeşlerini, annesini, babasını kısacası tüm ailesini İsrail saldırısında yitiriyor. Elde yok avuçta yok. İsrail'deki ABD destekli silah teknolojisi yok... Kız da intihar eylemi yaparak intikam alıyor. Ve buna da terörist diyecekseniz. Ben katılmıyorum ne derseniz deyin...
Jürgen Habermas'ın dediği gibi > "medyanın toplumu dilsizleştirmesi" aynen burada da geçerli oluyor. Medya bizlere bazı şeyleri pompalıyor, düşünmemizi engelliyor, olayların belli bir kısmını aktarıp diğer tarafını saklıyor, sonuçta bizi dilsizleştiriyor, farkında olmadan biz de onların dilinden konuşmaya başlıyoruz.
Aynı örnek ABD kaynaklı anti-komünizm propagandalarında da geçerliydi. Propagandalar sonucu sorsan 100 kişiye 99'u komünizmi dinsizlik diye tanımlayacaktı. Oysa üretim sürecindeki ilişkilerin, gelir dağılımlarını, emeğin toplumsallaşması, artı-değer teoremi gibi Marxist doktrinin esasını oluşturan düşünceleri bilmeden; kıçındaki donu yırtık vatandaş komünizme karşı çıkıyor, sermayedarlara hizmet ediyordu. Çünkü birileri tarafından dilsizleştirlmişti. Şimdi bunu örnek olarak verdim. Anayassanın 24. maddesine göre siyasi görüşümü açıklamak zorunda değilim ama yine de söyleyeyim "komünist değilim"...
*** Görüşlerinizin nerden kaynaklandığını ve kime hizmet ettiğinin farkında olunması gerekir. Masumlar/siviller in ölmesini istemem. Ama temeli terör üzerine kurulu bir devlet olan İsrail'e karşı başka nasıl mücadele edilecek onları da açıklmanız lazım, intihar komandolarının eylemlerini beğenmiyorsanız...
Saygılarımla...
|
|