Iyiki sarkilar var
Nerdeydin kac gundur, hic cikmiyordun karsima, bu gun dahada bir huzunlu bir halim vardi, birden sen geldin aklima, geldinde niye geri gittin onu bilmiyorum iste.
Yasadigim oca guzel gune ragmen hayati senle bitirecegim diye endeklemisimki kendimi, seninle omrumde bitti, yasayacak seymi kaldiki dunyada gittin gideli.
Bir gun kapina gelsem yine ilk gunku gibi karsilarmisin beni, yada cek gitmi dersin, yada yuzume bile bakmazmisin bilmiyorum, bildigim tek sey biz neden ayrildik.
Insan nasilda aciyor kendine boyle zamanlarda, tutunacak bir dali olmayinca nasilda aciyor insan kendine.
Yaktim mektuplarini, yirttim bir kac resminide, ayirdim butun esyalarini gozumun onunden, artik cekip gittin sonsuzluga, benide alip gittin benden, NEDEN?
Kirdim sana aldigim biblolari attip cöpe, dagittim sana ne aldiysam birakmadim evde, dedimya ey kara gozlum ayirdim esyalarini, gormek istemiyorum dayanamiyorum.
Bir goruste neler olacakti bunu bilemiyorum, gormemeliydi gozlerim senden bir sey, unutmaliydim seni, ama yapamamisim demekki, aylardanmi desem yok yok haftalardan beri gormedigim yuzun geldi dikildi karsima, hic gelmiyordu kac gundur vefasiz, aksam resimlerine baktigim icinmi acaba, neyse niyeyse niye sen gelmiyorsun yaa o haftalarca sonrada olsa geliyor demekki vefasiz sayilmaz, aradada olsa hatirliyor beni, varsin hatirlasin artik geriye ne kaldiki, kirik bir kalp, yorgun bir beden, aldatilmis bir ruhtan baska bende...
Al iste ikide goz yasi, sana hediyem olsun, yine bakiyormusun goge yagmur yagarken, yine benim onlar senin saclarini oksuyorum, dokunamiyorum ya sana, onlar dokunsun, onlar benim kucuk ellerim ya kara gozlum onlar benim iste benim......
Iyiki sarkilar var onlarda olmasa kimler teselli ederdi beni bilmiyorum...
Kaderimde hep guzeli aradim
Icimdeki sazlar baska soz baska
Hayalimde canlanirken muradim
Duvardaki resmin baska sen baska,
Hayalimde canlanirken muradim
Duvardaki resim baska sen baska
Gok yuzunde otag kurdum oturdum
Yeryuzunde hayat baska ruh baska
Bu sevdadan artik ben de yoruldum
Yaz yagmuru, kis yagmuru bambaska
Diyor nazan öncel, bir daha yaraliyor beni derinden, ne yapsam nereye kacsam ben benden,
Nereye kacsam bilmiyorum
Yoruldum.........
3 Aralik Pazar 2006
Yuksel Akkas