Alıntı:
|
Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz.
|
ne ilk fırsatta şapur şupur öpülmeyi isteriz ne de hiç öpülmemeyi..doğru zaman önemli..
Alıntı:
|
İltifat edersiniz yalan der, Etmezseniz bırakır gider.
|
iltifat ederseniz yalan deriz ama içten içe hoşumuza gider, ruhumuzu okşar..yüzlerde tebessüme yol açar..söylesenize kimin hoşuna gitmez beğenilmek?..iltifat olmazsa beğenilmediğimizi düşünürüz..
Alıntı:
|
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.
|
her isteğine evet veya her isteğine hayır denmesi kimin hoşuna gider ki?..bunun arası yok mu allah aşkına?..
Alıntı:
|
Çok yanına giderseniz sıkıldım der, Az giderseniz küser.
|
biz sizin dibinizden ayrılmasak hoşunuza gider mi ki?..azıcık özletin kendinizi..bence bu iki taraf için de geçerli..
Alıntı:
|
İyi giyinirseniz çapkınsın der,Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
|
iyi giyinmekle çapkınlığın bağlantısını kuramadım..buna hiç katılmıyorum..bakımlı olmak ne zamandan beri çapkınlık göstergesi oldu..
Alıntı:
|
Kıskanırsınız huyun kötü der, Kıskanmazsanız sevmiyorsun der.
|
yahu herşeyin bir kararı vardır..aşırı kıskançlığın iyi bir şey olduğunu kim söyleyebilir ki?..kıskançlık sevginizin derecesini göstermez ama sevip sevmediğinizi gösterir..
Alıntı:
|
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikse bunda ne var.
|
hiç hiç katılmıyorum buna..ben geç kalıyorsam onun da geç kalmaya hakkı var..aynı şekilde o geç kalıyorsa benim de geç kalmaya hakkım var..
Alıntı:
|
Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "Bizim Kızlar" olur.
|
bize de vakit ayırın da geri kalan zamanınızda ne yaparsanız yapın..
Alıntı:
|
Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
|
güzele bakmak sevapsa benim de gözlerim var ve benim de sevap kazanmaya hakkım var, ben de yakışıklılara bakarım..(kadın-erkek eşitliği)
Alıntı:
|
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der.
|
bizi dinleyip dinlemediğinizi anlayamayacak kadar salak değiliz..bizi dinlediğiniz-dinlemediğiniz zamanları ayırabiliyoruz..inanın bu çok zor değil..
uzun lafın kısası herşeyde denge önemli..ne aşırıya kaçılmalı ne de tamamen ilgisiz olunmalı..bu dengeyi sağlamak çok mu zor?...