Geride Yaşlı Gözler(sevdiğime)
Seni tanıdığım güne, gün geliyor pişman oluyorum neden biliyormusun senden ayrıldığım için senden ayrılmak istemezdim ama kader bu kadere karşı koyulmaz seni tanıdığım günden bu güne kadar ne hayaller kurmuştum ama hayallerimin içerisinde kesinlikle ayrılık yoktu ve olmaması gerekiyordu seni unutmayacağım ama yokluğuna alışacağım tam olarak alışacağım denmez alışmaya çalışacağım nasıl tanışmıştık ne hayallerle bu güne gelmiştik hatırlıyormusun belki unuttun belki de haırlamamazlıktan geliyorsun ama ben unutmadım unutmayacağımda sana karşı hislerimi duygularımı anlatmıştım hatırlıyormusun ayrılacağım zaman senin ve benim nasıl ağladığımızı biliyormusun canım bu bana çok acı geldi o akşam ne yapacağımı düşünmekten gözüüme uyku girmeyi hala o gecenin etkisi altındayım canım sana bebeğim demeyi seni seviyorum demeyi o kadar çok özledimki şimdi sana anlatamam ama bunlar artık olmayacak sanırım sadece geride yaşlı gözler bırakıp gitmek varmıydı be canım ama dedim ya kader, nerden nereye getirdi ve nereye gidiyoruz bundan sonra da ne olacağını bilemeyiz ki belki seninle tekrar başlar belkide sonsuza kadar beraber olamayız ama şunu da unutma ki asla ve asla unutulmayacaksın sen benim ilk ve son sevgilim olarak kalacaksın elbet bu beden bir gün gelecek toprak olacak ama bu satırlar ebediyyen solmayacak bu günden sonra sana ne desem de boş artık sana son olarak buradan seslenebiliyorum sadece yazı yazarak, şiir yazarak anlıyormusun beni neyse bu satırlar bu yaşananlar yazmakla bitmez ama yine de ben buradan sonra yazmıyor değil yazamıyorum şu an yine yaşlı gözlerim seni düşüünyorum bundan sonra sana hayatında başarılar diliyor ve satırlarıma burada nokta koyuyorum ELVEDAA yaşlı gözlerden
Emrah Seyfeli