Konu: Ali Baksı
Tek Mesajı Görüntüle
Old 05-08-2009, 09:58 AM   #118
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

Mektup3...

Aşkım sevdigim şuan uzun bir yolun baş yanındayım
öyleki hiç bir şey yazıcak düşünücek durumda degilim
bagıra bagıra haykıra haykıra ağlamak istiyor gözlerim öyle derin
içten içe aglıyorum aşkım sana aşkım sensiz olmak ölüm gibi gerliyor
aşkım biliyorum bir gün sana yine dönecegim bir daha
gitmemek üzere
diye sayıklıyorum aşkım ben seni cok özlüyorum burda parçalar halinde
seni cok seviyorum.sana olan sevgimi aşkımı ifade
edemiyorum sıgmıyor içime yoklugun sanki yoklugun
bir ölüm gidişim sanki son sana ölüm ama
biliyorum aşkım söz bir gün sana dönecegim.senin
yanındayken sırf seni kızdırmak için yaptıgım
inatlar kahırlar içimde ben seni cok sevdim yüreginde
be aşkım inat yapmış olsamda.bir an bile seni göremedigimde deli gibi oluyorum yaşadıgım en uzun ayrılık gibi öyle zor sensiz olmak aşkım
aslında ayrılık degil bizimki sadece şartların gerektirdigi
kısa süreli yer degiştirme biz hiç ayrılmadık sen şu an yanımda ellerimde gözlerimdesin elimde kopardıgın zeytin dalı ve o gün sarıldıgın gündeki gibi sım sıkı sana sarıldım fotagraflar degil gözlerimin için de düşümde yüregimde sen sin sevdigim en önemlisi dualarımda yüregimde olmuş olman sevdigim seni cok özledim en kısa zamanda kollarına dönecegim
sende benim gibi hissettigini biliyorum diyorum teselli ediyorum kendimi
eger sen bana sevgini ispat et deseydin ben seni sevdigimi
ispat etmek için
dünyanın her yerine seni seviyorum yazardım boyardım aşkla seni dünyaya
benim sevgimi bildigine eminim bunu ifade etmeme kelimeler yetseydi
aşkım herşeyim senin yanında olmak için herşeyimi feda ederdim okulumu arkadaşlarımı hobilerimi bir cok şeyi ama alışkanlıklarımı
elbet bende kalsın edemem cünki onlarla ben benim ve sen beni böyle sevdin şu an içim nasıl yandıgını anlatamam sana
ve pişmanlıklarıma seni üzdügüm kırdıgım ve sana inat ugruna surat astıgım her dakika her an için kızıyorum kendime
en cok ta canımı yanımdada olmaman acıtıyor dökülen göz yaşlarım hiç bitmiyor günler haftalar sevdigim ben seni cok özledim
bazı şeylerden vaz geçip geliçem ömrümün sonuna kadar kokunda gögsünde yüreginde olmak için seni hep söz hep sevecegim surat asmadan:=) aşkım aşkım cok yakında yanındayım sonsuza dek seni cok seviyorum aşkım kızlarında selamı var bunları yazarken cok ıslattım sayfayı okurken yaşarken nefesi alırken veririken her an her zaman seni cok özledim özledim özledim sevdigim sevgilerimle aşkım...
GooD aNd EvıL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla