Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-26-2009, 09:33 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3532
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan "Diyarbakır'da seve seve çalışırım, ancak.."

"Diyarbakır'da seve seve çalışırım, ancak.."
Diyarbakırspor teknik direktörlüğü için adı geçen Nurullah Sağlam, Yeşil-kırmızılı takımda görev yapmaya hazır olduğunu, ancak yönetimin transfere ayıracağı bütçeyi görmek istediğini belirtti.
Nurullah Sağlam yaptığı açıklamada , "Bu yörenin çocuğu olduğum için Diyarbakırspor'da seve seve çalışırım. Ayrıca Diyarbakır'da dostlarım ve akrabalarım var. Diyarbakırspor'u tanıyorum, biliyorum ve geçen sezon maçlarını takip ettim. Şampiyon kadroda kalması gereken 9-10 oyuncu var. Bunun dışında en az 14-15 transfer yapılmalı. Bunun için de bütçe lazım. Bu da önemli bir rakam tutar. Turkcell Süper Lig'de başarılı olmak için iyi bir takım oluşturulmalı ve bunun için ekonomik açıdan güçlü bir yapıya sahip olunmalı. Pazartesi gününe kadar birbirimize süre tanıdık. Diyarbakırspor'un başarısını düşündüğüm için yaptığım görüşmede kendi alacağım parayı değil, kulübün ekonomik yapısını ve transfere ayrılması gereken bütçeyi şart koştum. Diyarbakırspor, lige yeni çıktı, yeni yönetim seçildi. Bu yüzden her şeyi iyi hesap ederek yola çıkmamız lazım" dedi.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla