Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-20-2006, 01:35 AM   #9
ebukassam_
Guest

Üye No:

nie yüzüm olmasın kankam dünyanın neresinde görülmüş ne bulursan foruma yapıstırmak buna karsı cıktık sadece.dostluk her zaman sürer ama efsun arkadasta gayet iyiymiş.önemli olan çalısabilecek ortam.abi bide hazır elim degmişken klavyeye söylemedende edemicem )) su dinler ayrılmış ya 4 e.o digerleri islamiyet içinde incelense daa iyi degilmi.yani bu yapılan şey degil,hani her görüse saygılıyız hesaabı.cunku zaten yahudi,hristiyan gelip dinini burda tartısmaz.tartısanda sonradan olma hristiyan yahudidir.bide o herifler ziksen bizim dini incelemez,inceletmez!cunku bize musluman degil -muhammedi- der.(muhammed denen adama tabi)cunku onlar bizi ve bizim dinimizi adamdan saymaz!gerci cıkar 3 ü 5 i yok reis sayıyoruz der!tabii tabii!..hiç inanmayan adama saygım var ama o ****lere yok.niye cunku adam inanmıyo ztn.benle işi yok!ama onlar benim peygamberime muhammed denen adam diyo ve karikatürünü bile çiziyo..bu benim görüsüm,site sizin hepinizi sevgyle selamlıyorum,esen kalın bu arada site harbi her gecengun iyi oluyo.