05-01-2010, 12:38 PM
|
|
|
Forum Kalfası
Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3577
Rep Puanı : 67186
|
Manisaspor, Manisa için bir güçtür"
Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Başkanımız Kenan Yaralı ve yönetim kurulumuza iadei ziyarette bulundu. 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Asbaşkanlarımız Zeki Ayaydın, Fikret Taşçı, yönetim kurulu üyelerimiz Selami Delan, Ersin Öztaş, Rahim Renan Çapra, İsmail Kadıoğlu, Orhan Haşim Elmalı ve Fatih Yıldız hazır bulundu.
Manisaspor şehre değer katıyor
Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ziyarette yaptığı konuşmada Manisaspor’un Turkcell Süper Lig’de yeniden mücadele verdiği ilk sezonunda ligde tutunmasının bir başarı olduğunu belirterek, “Turkcell Süper Lig’de bir takımı bulunan Manisa’da görev yapmaktan dolayı büyük onur duyuyorum” dedi. Sözlerinin devamında Manisa’nın, Manisaspor ile birlikte değerinin artmakta olduğunu vurgulayan Şahin, “Manisaspor, Manisa için bir güçtür. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Manisaspor’un yanındayız” diye konuştu.
Başkanımız Kenan Yaralı ise Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrin kurumlarından gördüğümüz destek bizim için çok önemli. Manisaspor hepimizin. Ben ve yönetim kurulum Manisa’ya hizmet için bu görevdeyiz. Manisaspor’u daha da iyi yerlere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
|
|
|