Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-30-2006, 09:39 PM   #1
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1600
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute
Varsayılan arkadaşlar pc im açılıp kapanıyor

pc de yeniyim win 2000 xp var nero ve bir kaç oyun yüklemiştim fakat bir oynu uninstall ettikten sonra pc yi yeniden başlatın komutu geldi ok dedim şimdi açılıyor fakat ben kişiselleştirmiştim yani win şifreyle açılıyor o ekran gelinceye kadar diski tarıyor bir sürü hata bulu yor ve dosya haline getirildi deyip şifre yazmam gereken ekrana kadar gelip orda kalıyor eğer şifre yazıp açarsam masa üstü açılır açılmaz tekrar kapanıyor nerde hata yaptım bilmiyorum belki 20 kere aç kapa yaptı aynı şekilde sanki başlangıç menüsüne aç kapa komutu vermiş gibi diyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:smile:
servikal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla