5-6 Nisan sonnnefes'in Yorumları ve Kuponu
Gaziantepspor – Beşiktaş (10) 1.64(iddia)
Beşiktaş sene başından beridir dengesizsız futbol oynuyor… Takım tam iyi futbol oynamaya başlayıp çıkışa geçti denilirken, olmadık yerde tahmin edilemeyecek kadar kötü futbolla kaybedebiliyor…Bunun nedenini herkes gibi bende anlayabilmiş degilim… Ligde hedefi üçüncü sıra olarak belirleyen Beşiktaş, son maçında aldıgı galibiyet sonrası ligde suan mücadele ettigi yer olan 3.lüge oturdu... Ama bu 3.lük yarısı tıpkı sampiyonluk gibi lig sonuna kadar sürecek gibi görünüyor… Sezonu kupasız kapatmak istemeyen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı almak ve UEFA ‘ya gitmeyi garantilemek istiyor…Bence bu eşleşmede Beşiktas favori… Ama bu maçta tur için gerekli olan skoru alamayacak ve iş ikinci maça sarkacaktır… Turu geçmek için şansı bir hayli zayıf olan Gaziantepspor, bütün gücünü bu maça verecek...Özellikle Antep’te en begendigim futbolcu olan Lazarov’dan gol bekliyorum…Evsahibi ekibin , Ligin ilk yarısında deplasmanda yendigi Beşiktaş’a kupanın ilk ayagında yenilmeyecegini düşünüyorum…Beşiktaş turu inönüde geçecek diyorum…
|