Konu: Gaflar
Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-09-2006, 10:36 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2456
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Nihat Doğan demiş ki: "Allahımıza hamdolsun, sanatsal olarak güzel bir olgunun içindeyim."

Zekeriya Beyaz demiş ki: "Gerekirse kerhaneye bile gideceksin!"

Kibariye demiş ki: "Araplara bayılıyorum, en çok da Tina Turner var ya ona hayranım..."

Yılmaz Morgül demiş ki: "Türkiye'nin Jeniffer Lopez'iyim!"

Ümit Aktan demiş ki: "O da ne derken top olduğunu hep beraber idrak etmekteyiz sayın dinleyiciler..."

Erman Toroğlu demiş ki: "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana 30 santim az!"

Berna Öztürk demiş ki: "Ben normalde de öpüşüp sevişen bir kadınım. Ailemden bu konuda destek görüyorum."

Yasemin Bozkurt demiş ki:"Babanız halanızın nesi
oluyor?"

Erman Toroğlu demiş ki:�Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem...�

Ceylan demiş ki: " Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum..."

Vicey Bülent demiş ki: "İnsan şanssız olunca çölde bile susuz kalırmış."

Emine Ün'ün hamileliği hakkındaki açıklaması: "Hala şaşkınlık içindeyim. Nasıl oldu anlamadım

Gültekin Onay şöyle buyurmuş: "Ne yazık ki Türk sporunda öküz altından buzağı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz."

Yasemin Bozkurt konuğuna şöyle demiş: "Eminönü'nde güvercinlere kuş satıyorsunuz değil mi?"
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla