![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bbir rüya gördüm dün gece
Şimdiye dek gördüğüm Kabuslar gibisinden değildi Titremişim...üşümüşüm... Üşümüşüm...titremişim... Pembemsi, benek benek izleri Ve... Sımsıcak gülümsemesi Yaşıyor tüm canlılığı ile hala gözlerimde Bir deniz kenarında, Sen vardın yanımda Kuşlar ve yemyeşil ağaçlar Şarkılar söylüyordu, Ertelenmiş baharlardan Ve ertelenmiş umutlardan Kumları öpüp de kaçan dalgalar, Nağmelerine eşlik ediyordu Bakışlarda; ilk kez yaşanan bir mutluluk ışıltısı Dudaklarda; sessizce “güz gülleri” şarkısı Yürüdük birlikte kumları sayarken gözlerimiz Bir süre sonra oturduk kayalıklara Dalıp da gitmişiz engin denizlerin en son noktasına Telaş içinde kaybettiğimiz yıllara Yaşanmayan baharlara Tadılmayan mutluluklara Ve hayatın yorgunluklarına Kahrederek, İç çekerek, Sitemler ederek, Dudaklara inmeyen tutsak sözcüklerle Gömerken sessiz çığlıkları kum tanelerine Yüreklerimiz gibi, Dalgalar ağlıyordu... Dalgalar kanıyordu... Bir kış gününe rağmen, Ilık bir mevsimin sakinliği ile dalgalar Sanki... Sanki “nerelerdeydiniz” dercesine Yüreklerimize öbek öbek yuva yapmış pasları İnatla silmeye çalışıyordu Bir kış gününe rağmen, Ilık mevsimleri resmediyordu Kaygılardan uzak gülümsemeleri Yanaklarımıza nakşetmeye çalışıyordu Karanlığın, Yalnızlığın, Hiç düşünmemiştim bu denli ürkebileceğini Yalnızlık, saklanacak yer arıyordu! Karanlık, siyah örtüsünü arıyordu! Birkaç saniye kadar kısa da olsa Düşlerimde büyüttüğüm bir mutluluk rüyası Belki de bir isyanın sessiz yankısı Uyandığımda; Yalnızca duvarların o soğuk yüzünü görsem de Bedenimi yeniden karanlığın zalim kelepçesi kilitlese de Kıvransam da yeniden yalnızlığın dipsiz kuyularında Aynalardaki “ben” yakamdan yapışsa da Linçlerin öldürümediği güzel duyguların gülümsemesi Yeter bana... Belki; birkaç saniyelik rüyadır hakettiğim Yeter bana, o güzel rüya Yaşadığımı anladım birkaç saniye de olsa...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|