![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalniz dünyamda yalnizligimi yasiyordum
Insan sandigim baykuslarin Gönül bagima tünemelerinden önce, Yoktu daha düne kadar Günlerimin birbirinden farki Kendi gönül kazanimda kaynattigim Sevgi serbetimle yetinirken Servetimle sefaletimin Kan kardesligi mutlu ediyordu beni, Sümbül kokulu rüzgarlari soludukça Ne dertlere selam veriyor, Ne kederle merhabaya duruyordum Ne kapilarindan geçiyor Ne de kapimdan geçiriyordum Aci denen veleti, Pamuk ipligi misali Bir serçe kanadina bagli degildi umutlarim, Her sey Birden bire dünyama girenlerin Vefasizliklariyla basladi be ahbap Hani varya, Kalbimin ortasindan Yani, onikiden vursaydilar Gözlerime baka baka Zerre kadar üzülmez, zerre kadar yanmazdim, Ihanetin yarasi betermis be ahbap Simdi ise; yüregimin karanligi Günesime meydan okuyor manali manali Gücün varsa dog, der gibi, Mutlulugum ipotek altinda Acilarimin dibi tutarken yüregimde Hayata küskünlügüm günden güne Mührünü vuruyor gözlerime, Ellere ne diyeyim ki be ahbap Gül sandiklarim yaman Dag sandiklarim duman Kor sandiklarim kül Dost sandiklarim çapul çiktiysa çapul Ellere ne diyeyim ki, Bosver, içini daha fazla kanatma diye deme be ahbap Içim kanadigi kadar kanamis zaten Birak biraz daha kanasin Birak, Biraz daha kanasin be ahbap, Ah ahbap ah Su içime döktügüm gözyaslarimla Harmanlanan dertlerimi Hele önüne döksem var ya Sen bile çileden çikar, Sen bile isyan edersin hayata Sen bile dökülürsün Erik çiçekleri gibi yerlere, Kimdir bu vefasizlar diye sorma be ahbap Ali, Veli, Ahmet, Mehmet Mine, Emine, Ayse, Semine Ne fark eder ki hepsi birbirinden beter ise Ne fark eder ki be ahbap, Sorma; Sorma ki, söyleyemem Bu serefsizler, bu kahpeler kimdir diye Sorma be ahbap, Yüzlerine tükürmek içindir israrin, biliyorum Düsünme bile be ahbap Onlar zaten rüzgara karsi tükürenlerdir, Deger mi be ahbap Deger mi hiç onlar için kafa yormaya Ben çoktan biraktim onlari Kendi çöplüklerinde debelensinler diye, Benim tecrubelerimin tuzu Benim yaralarimi timar etmeye yeter be ahbap Benim tecrubelerimin tuzu!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|