![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 263 Times in 109 Posts
Üye No: 3856
İtibar Gücü: 1667
Rep Puanı : 13488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlar Hristiyan olan danimarkanın Avrupa da Çıkardığı Terbiyesizlik hattini aştı.Bildiğimiz gibi bizim için Çok büyük terbisizlik olan Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in Karikatürünü yapmak Dini bir terbiyesizlik olmakla beraber Kendi dinine de sağdık olmadıklarını belirmektedir.DÜNYA ÜZERİNDE HARİTA DA YOK GİBİ AMA BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKISIYO BU DANİMARKA
Bilmiyorum ban göre o karikatürü yapan ve yapan kişiyi savunanlar BANA GÖRE DİNİ DEĞERLERİNİ BİLMEYEN DİNSİZ VE KİTAPSIZDAN Başka bi sey değildir. Biz Müslüman bir toplum olarak Hz.İsa'nın Peygamber olduğugörüşünde olup Asla inkar etmemişiz ama onlar Bizim dinimize karsı bir küstaklık yaptılar Sizden dileğim Bu olan olaylara karşı Doğru değil miyim? Cevaplarınızı Bekliyorum Saygı ve Sevgilerimle CAKAL.NET DOSTUNA VE ARKADASLARINA :::BİZ MÜSLÜMANIZ AMA İSA'YI DA ALLAH'ın (c.c) Peygamberi Sayarız::: |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Format olayına ve Saatlerinizi Harcamaya son ( GHOST ) | qarizma | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-09-2006 02:20 PM |
Danimarka'da Müslümanların açtığı karikatür davasına ret / 26 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2006 02:52 PM |
Ayı öldürme olayına soruşturma 17.08.2006 21:21 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2006 11:25 PM |
Çocukda yaparım kariyerde olayına darbe ! | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-09-2006 08:56 PM |