![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() El havaları var bildik yerlerde
Gözlerime yine yaş, yine yaş bastı. Bu evde ne özellik, ne güzellik var? Yüreğimi o balkona kim astı? Gönül kırık, Mazi sisli, Gelecek bilinmez; Bir yar sevdik, yar denilmez! Toparlanacakken tam Toparlandı dört duvar Biri bana, biri sana, biri sevenlerin başına Üç battaniyem var. —Gökten düşmedi- Bir kibritte yanar Mahpus damında isyan var. Mahkûm ölür, yenilmez Bin mektup yazar, bir mektup gelmez Üşüyorum. Bu evde tılsım var Balkonu seviyorum Tanıdığım her yeri jandarma bastı Yüreğimi o balkona kim astı? Bu tahta balkona Bu uzak ve bizim yerlere Her düş gidip gelirim. Daha düne kadar bekleyenim vardı, bilirim. —Ve yarınım olsaydı, yine de olacaktı- Her düş tutar evlenirim Balkonda çocuklarla eğlenirim Çocuklar benim Koluma giren kız, saçını yolsun Bu düş, çocuğumun adı yağmur olsun! Gözüm dolmak için vardır Saçım vardır yolmak için Ve sana verdiğim gül, solmak içindir Sevgimi gömdüm, yüreğimi taş ettim Yarından yana ne varsa yastı Yüreğimi o balkona kim astı? El havaları var bildik yerlerde Ellerimi yarimin, ellerde Ne de çabuk döner dil —vay kemiksiz- Esmerim biçim biçim Kıl oldum abi! Bu mermiyi bu şarjöre kim bastı? Yüreğimi o balkona kim astı?
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|