![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Bu son şiirim olsun mu?
Tutsak düştü yüreğim seni uzaktan sevmeye Hani yaşarken ölmek derler ya bu olsa gerek Özelsin dedin özel hissettirdin beni bana Masallar diyarında yaşattın beni *******ce Dudaklarımız da sadece aşk vardı hece hece İkimize ait bir sır vardı sende ve bende Sen anlatırdın sevdanı ben susup dinlerdim Canımdan ötesin derdin Yokluğunda bile kendini hisssettirirdin bende Senin sihrine kapılıp mecnunun Leylası gibi Aşkının acısına bile bağımlı olurdum Kendimi unutup sadece seni yaşardım İstesen sana son nefesimi bile verirdim Sen benim içimde gizli saklı yaramdın Her gece ölüyor her yeni doğan güne İçim acıyarak uyanıyordum Seninle mutluluğa ulaşmamızın İmkansızlığını biliyordum Önümüzde kader denilen engel vardı Sevgimiz harcanmaya mahkumdu Evet seni çok seviyorum Bunu dünyanın tüm dillerinin Kelimelerinle anlatamam Keşke şartlarımız böyle olmasaydı da Seni sevdiğimi yastığa başımı gömerek değil Çığlık çığlığa herkese haykırabilseydim Bu gün burada bulutlar bile karardı Sanki aşkımızın bittiğini biliyormuşcasına Benimle birlikte onlar da ağlamaya başladılar Susuyorum sevgilim susuyorum artık Ne zamana kadar bilmiyorum Belki bu geceye belki ebediyete kadar Sevilmeyeceksem Canım deyip canıma can katmayacaksan Bundan sonra bana sevmek haram olsun
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|