![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 6 Times in 1 Post
Üye No: 45744
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() eşim davete gıtmeden önce... ![]() eşim tatıle gıderken(tabıkı kılotsuz) ![]() eşim uykuda ![]() esım sigara içerken(artık sıgarayıda sız bulun) ![]() eşim ormanda ÖNEMLİ NOT: Resımlerın bazıları dıger bölumlerde yayınlanmış olabılır kusura bakmayın.... ![]() eşim saxo çekerken(işi iyi yapar haa) ![]() eşim internette chat yaparken ![]() eşim iç çamaşırı gıymeyı genelde sevmez ![]() eşimin BÜYÜK hayallerı var ![]() eşimin en çok sevdıgım yeri ![]() eşim domalırken ![]() eşimin siyah tangesı ![]() benım en cok sevdıgım pozısyon ![]() kalcaları herseye deger ![]() tabıkı kendısıde bu pozısyonda almayı sevıyor ![]() iş yemeklerı onun hobısı(yemek donusu ) ![]() havalar ısınınca çamasırsız yatmayı sever ![]() oyuncak ayıcıgını cok sever ![]() kalcaları en sevdıgım yerı demısmıydım ![]() ![]() sevısırken yerımız genıs olmalı ![]() her zaman arkadan tercıhımdır ![]() kendiside ister ve açar 08/01/2009; ![]() bu pozısyon kendı tercihi ![]() cok yalamışım kendınden gectı ![]() kac kere boşaldı bılmıyorum orgazm patlaması yasadı ![]() her temızlıkten sonra bana yalatır ![]() yolda yürürkende böle kıvırtır ![]() içi çok dar ve sıcak offf ![]() orgazm sıgarası bu da eşimden sızlere |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|