www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Futbol > Türkiye 2. & 3.Ligi

Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-29-2009, 07:39 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3537
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan Erkoç: "Hizmetten kaçmayız.."

Erkoç: "Hizmetten kaçmayız.."
TFF 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un yapılan kongresinde yönetim kurulu listesinde yer alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatyaspor'a hizmet etmekten kaçmayacaklarını söyledi..
Malatya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Malatya Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat ile birlikte bilgileri dışında yönetime dahil edilmelerini değerlendiren Hasan Hüseyin Erkoç, listede adının yer aldığını sonradan öğrendiğini söyledi.

Malatyaspor'a sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Erkoç, şöyle konuştu:
''Yapılması gereken ne ise ona göre davranmak gerekiyor. Haberim olmadan listede yer almam doğru değil, ancak Malatyaspor'u seviyorum. Malatya'nın sivil toplum örgütü olarak bütün dertlerine ortak olmak zorundayız. Malatyaspor için yapabileceğimiz bir şey varsa biz bundan kaçmayız. Açık söylüyorum, Malatya'nın sevincine de sıkıntısına da ortağız. Oda olarak arkadaşlarla istişare neticesinde Malatya'nın menfaatine olan bir şeyden biz kaçmayız.''

-''FAYDALI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜRSEK YÖNETİMDE YER ALIRIM''-
Hacı Uğur Polat da yönetim kurulu listesinde adının yer aldığını sonradan öğrendiğini belirterek, şunları anlattı:
''Ben sporla iç içe olan bir insan değilim. Ancak tabii Malatyaspor'u bir Malatyalı olarak takip ediyorum. Malatyaspor'un gelişmesi, büyümesi önemli. Yine de şahsi bir tavır sergileme durumum yok. Aynı zamanda temsil ettiğimiz Esenlik şirketi var. Bu yönüyle görüşmelerimizi yapacağız. Ona göre tavır sergileyeceğiz. Konuyu Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüşüp o değerlendirmenin sonucuna göre tavır ortaya koyacağız. Kulübe faydalı olacağımızı düşünürsek tavrımızı yönetimde devam etmekten yana koyacağız.''

-''MALATYASPOR İÇİN GÜCÜMÜN NİSPETİNDE HER ŞEYİ YAPARIM''-
Malatyaspor'un, Malatya için çok önemli bir değer olduğunu belirten Şevket Keskin ise takımın daha önce de sıkıntıya düştüğünde yine elini taşın altına koyduğunu anımsattı.

Takıma geçmişte de sahip çıktığını ifade eden Keskin, ''Keşke listeyi oluşturanlar görüşlerimizi alsalardı. Listede Malatya'daki pek çok işadamı yok, onların da yer alması gerekirdi. Çünkü listede yer alan bazı insanlar kırılmış olabilirler. Bu da Malatya'ya zarar verir. Yönetimde yer alıp almayacağımızı oturup konuşmak lazım. Ben Malatya için gücümün nispetinde her şeyi yaparım'' diye konuştu.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:15 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.