![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12998
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 866
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Trabzonspor-Fenerbahçe maçından bile çok tartışılan bu pankart, Fenerbahçe taraftarının geçen yıl açtığı 3 dev pankarta cevaben hazırlandı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının gözlemci ve temsilcisinin engel olmak istediği ancak tüm çabalarına rağmen tribünden indiremediği muhteşem pankart, tam 6 günde hazırlandı. Pankartı hazırlayan Erdoğdu Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Yılmaz, pankartın öyküsünü şöyle anlattı: “Hareket noktamız bir Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe tribünündeki üç dev pankart, ‘Herkes haddini bilecek, Republic of Fenerbahçe (Fenerbahçe Cumhuriyeti) ve Atam izindeyiz’ oldu. Bir Trabzonlu ve Türk olarak gücüme gitti. Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kurulamayacağını düşünerek, haddini bilmenin ne anlama geleceği soruları içimi kemirdi. 1 yıldır bunun planını yapıyordum. Tam 1 sene Fener’e bu cevabı vermeyi bekledim. Geçen pazar günü pankartı yapmaya başladık. Mahallemin esnafı, yorgancısı, lisemizin kapalı spor salonunda, müdürün de müsaadesiyle gece gündüz çalıştı. Salonda uyuduk, salonda yedik, salonda içtik. 3 dev pankarta 80 metreye 8 metrelik bu tek dev pankartla cevap verdik.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anlamlı günlerde anlamlı kupalar | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-21-2008 11:00 PM |
Manisa’dan pankart | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 03:14 PM |
Böyle pankart görülmedi! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 10:46 AM |
Kral pankart! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-13-2006 03:20 PM |
Kartal'dan sürpriz pankart | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 6 | 05-09-2006 02:43 PM |