![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1539
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selam hocam ben köyde yaşayan bir genç kızım geçenlerde şehirde oturan yavuklumla telefonda sex yaptım acaba hamile kalır mıyım?
Selam haydar bey oğlum ben süt annen pamela öncelikle nasılsın kusura bakma telefon numaranı kaybettim ben sana bir şey soracaktım ben geçenlerde bir vibratör(titreşimli) aldım neyse bir iki kere kullandım ama tam verim alamadım ama geçenlerde uzun bir süre takılı tuttum içime sanki bir sıcaklık aktı acaba hamile kalır mıyım?(istersen geleyim beni muayene et bir) Selam haydar bey ben newyorktan angelina size bir sorum olacaktı geçenlerde küçük toni(köpeğim) ile sex yapıyorduk ve köpeğim içime boşaldı veterinere gittik benim köpeğimin spermleriyle insan sper mi aynı özellikteymiş acaba hamile kalır mıyım hamile kalırsam da siz babası olur musunuz?? Selam hocam ben 28 yaşında bir erkeğim geçenler bi gay filmi seyrettim benimde hoşuma gitti ben de gittim mutfaktan bir salatalık aldım ve başladım kendime sokmaya ama birden içimde kırıldı ne kadar denediysem de ıkınsamda çıkaramadım bu nası çıkar bir de o çıktıktan sonra beni siz yapar mısınız?
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2459
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haydar Dümene sorulan enterasan(!) sorular ve cevaplar | blAcksmith | Adult eski arşiv | 4 | 06-11-2007 11:28 AM |
Yardım Et Haydar Abi +16 | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-19-2006 02:00 PM |
Demir'den görme engelli Dümen'e destek | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2006 12:24 PM |
BEST OF Dr Haydar Dümen | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-05-2006 11:52 PM |
Haydar Dümen'e Mektup --Harika :) | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-27-2006 04:24 PM |