![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2456
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Nihat Doğan demiş ki: "Allahımıza hamdolsun, sanatsal olarak güzel bir olgunun içindeyim."
Zekeriya Beyaz demiş ki: "Gerekirse kerhaneye bile gideceksin!" Kibariye demiş ki: "Araplara bayılıyorum, en çok da Tina Turner var ya ona hayranım..." Yılmaz Morgül demiş ki: "Türkiye'nin Jeniffer Lopez'iyim!" Ümit Aktan demiş ki: "O da ne derken top olduğunu hep beraber idrak etmekteyiz sayın dinleyiciler..." Erman Toroğlu demiş ki: "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana 30 santim az!" Berna Öztürk demiş ki: "Ben normalde de öpüşüp sevişen bir kadınım. Ailemden bu konuda destek görüyorum." Yasemin Bozkurt demiş ki:"Babanız halanızın nesi oluyor?" Erman Toroğlu demiş ki:�Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem...� Ceylan demiş ki: " Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum..." Vicey Bülent demiş ki: "İnsan şanssız olunca çölde bile susuz kalırmış." Emine Ün'ün hamileliği hakkındaki açıklaması: "Hala şaşkınlık içindeyim. Nasıl oldu anlamadım Gültekin Onay şöyle buyurmuş: "Ne yazık ki Türk sporunda öküz altından buzağı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz." Yasemin Bozkurt konuğuna şöyle demiş: "Eminönü'nde güvercinlere kuş satıyorsunuz değil mi?"
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unutulmaz gaflar / 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 08:44 AM |
Ünlülerden Nağmeler (Gaflar) | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-20-2006 01:37 AM |
Gaflar... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 11 | 10-16-2006 10:43 AM |