www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-11-2006, 11:04 PM   #1
friendly82
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18173
İtibar Gücü: 1389
Rep Puanı : 833
Rep Derecesi : friendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to beholdfriendly82 is a splendid one to behold
Varsayılan iki erkek gerdege girdi(sırnakta)

Şırnak'ta dul ve 10 çocuk babası Hüsnü Ediş, ilginç bir oyuna getirildi. Türkçe bile bilmeyen saf köylüye, 3 milyar lira başlık parası karşılığında kız diye erkek yutturdular.Şırnak Uludere'nin Andaç köyünde oturan 10 çocuklu 56 yaşındaki Hüsnü Ediş, bir iş için gittiği Van'da soyadını bilmediği Cemal adlı kişiyle tanıştı. Ediş, dul olduğunu, çocuklarına bakacak bir kadın aradığını Cemal'e anlattı. Hüsnü Ediş'in saflığından yararlanan uyanık Cemal, ' Adana'ya gel, yetim bir yeğenim var. Tam sana göre" dedi. Bunun üzerine, yakını birkaç kadını yanına alarak Adana'nın yolunu tutan Ediş, otogarda Cemal'le buluştu. Cemal, "Siz burada bekleyin, ben gidip yeğenimi getireyim. Beğenirsen, 3 milyar başlık alır ve kızı hemen sana veririm" dedi. Teklifi kabul eden Hüsnü Ediş, kısa bir süre sonra yanına getirilen ve adının Kumru Ayçiçek olduğu söylenen uzun saçlı ve Doğu giyimli genç kızı beğendi. Uyanık Cemal'e 3 milyar lira başlığı veren Ediş, 'Hayatımın kadınını buldum' düşüncesiyle, 'sözde genç kızı' alarak köyüne döndü.

Sutyenine pamuk doldurmuş

Ediş, hemen düğün hazırlıklarına başladı. Bu arada gelin adayı da olup bitenleri sesizce izledi. Kıyılan dini nikahın ardından 3 gün önce yapılan düğünle evlenen Ediş, gerdek gecesi karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Çünkü, 'kız' diye aldığı kişi saçları uzun bir erkek çıktı. Göğüslerine taktığı sutyeni pamukla destekleyen 'erkek gelin', fazla yorum yapmadan, "Ben buyum. Seni oyuna getirdiler" demekle yetindi. Dünyası kararan Hüsnü Ediş ise Kürtçe konuşarak, sadece "Allah belanı versin. Defol git" diyebildi.

Pembe nüfus cüzdanı da varmış

Traji-komik olayı bir gün saklayabilen ve yakınlarına "Vicdanım sızlıyor" diye yakınarak gerçeği açıklayan Hüsnü Ediş, başından geçenleri 'ibret olsun' diye gazetecilere anlattı. Zavallı adam olayı anlatırken gözyaşlarını tutamıyordu: "Tek isteğim çocuklarıma annelik yapacak bir kadındı. Ne yazık ki tuzağa düştüm. Bunları anlatırken kendimden utanıyorum. Çocuklarım, erkek çıkan gelinin elindeki pembe nüfus cüzdanında, adının Kumru Ayçiçek, doğum tarihih 1968 yazdığını söylüyor. Vanlı Cemal'in bulunması için dava açacağım..
friendly82 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı