![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 23 Thanked 70 Times in 32 Posts
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Böyle mutluysam
Yani yarım bakışlarınla Gözlerin dikili kalsa üzerime Yani sevgi söyler gibi Bir düşün halim ne olur Uçurum gözlüm Bir tüy kadar hafif yüreğim Bırakıverdim kendimi sana Böyle mutluysam Yani yalnızlık urbasını giyip sırtıma Yalınayak kuş izi, gül kokusu peşinde Yani aşk dilencisi mutluluk avcısı gibi Bir düşün halim ne olur Sevgi dillim Sevda bahçelerine ulaşsa yolum Öksüz çocuklar gibiyim sana Böyle mutluysam Yani bildik sancılarım dinmiş Uyku sarhoşu gözlerim kapanmış Yani senin rüyanı görür gibi Bir düşün halim ne olur Rüzgar saçlım Yaşadığım her mevsimde olsan Fal bakmaya papatya gibiyim sana Böyle Mutluysam Yani dualarım kabul olmuş Günü geceyi birlikte yaşamışız Yani hüzün çekmekten bağışlanmışım gibi Bir düşün halim ne olur Güzeller güzelim Umuda saydığın gün sona ermiş Halayın başında yer tutmuşum sana
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm... Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı, Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin... Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten, Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Böyle Cıtır Böyle Taze Kiz varmı Bizim İçin Her Yerini Elliyor | masum55 | Türk Video | 0 | 04-09-2010 12:15 AM |
böyle taş üniversiteliler böyle ampüllere gidiyor veriyor yaa | axe86 | Türk Video | 4 | 07-26-2009 12:29 PM |
Böyle plan, böyle cinayet filmlerde bile yok | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:35 PM |
Seveceksem Böyle Sevmeliyim, Kaybedeceksem Böyle | NEHİR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-10-2007 08:57 PM |
Böyle matematik sorusuna böyle cevap | atarhan | Eskiler (Arşiv) | 9 | 05-04-2006 10:43 PM |