![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Devrearası tatilini geçirmek üzere Brezilya’da bulunan oyuncumuz Alex de Souza kendri internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Huzurlu bir tatil yaptığını ifade eden Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza’nın sitesinde yer alan açıklamaları şöyle: "Arkadaşlar,Brezilya’dayım ve tatilin tadını çıkarıyorum. 2006-2007 sezonunun ilk yarısını güzel bir şekilde kapatmanın verdiği huzurla tatilimi geçiriyorum. Sanırım hedefimizde olan şeylerin ilk kısmını gerçekleştirdik. Çünkü bu yıl ki hedeflerimiz çok önemli ne de olsa Fenerbahçe kulübünün 100. yılını kutlayacağız. Senenin başında yeni hocamız Zico’nun tarzına alışmak için biraz zorlanmıştık ne de olsa bir değişiklik olmuştu. Bir de kadromuza yeni katılan arkadaşlar ve ayrılanlar vardı. Bunun için yeniliklere alışmak biraz vakit aldı. Ama sonunda bütün bu zorlukları aştık ve ligin ilk yarısını lider bitirdik. Belki daha önemlisi ikinci sıradaki rakibimizle aramıza 7 puan fark koyduk. Türkiye kupasında da zor bir grupta olmamıza rağmen oynadığımız bütün maçları kazandık ve iyi bir grafik çizdik. En büyük zorluğu UEFA kupasında yaşadık. Bir üst tura çıkabilmek için ciddi mücadele ettik ve iyi oyunlar sergiledik. Ancak herşey yine de son maça kalmıştı. Son maçta ise 2-0 yenik durumda olmamıza rağmen beraberliği yakalayarak üst turu garantiledik. Güzel olan da zaten bu. Evet, ilk yarıda herşey düşünüldüğü gibi gitti diyebiliriz. Ama sonuçta daha elimize geçen bir şey olmadığından dolayı rehavete düşemeyiz. Iyi başlamak güzeldir ama bundan daha iyisi güzel bitirmektir. Bu bizim kulağımıza küpe olmalı. Ayrıca buradan herkese İYİ YILLAR dilemek istiyorum. Umarım 2007 herkese mutluluk ve huzur ve bir de çok maç getirir. Saygılarımla ve görüşmek üzere, Alex"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tadını Çıkaralım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:34 PM |
Tadını Çıkar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:33 PM |
Bu ligin tadını çıkarın | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2007 03:50 PM |
Tanıtım elçisi Alex/30 Aralık | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-30-2006 01:47 PM |
Alex çıkmazı sürüyor / 25 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-25-2006 01:59 PM |