![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1575
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hasan ucuz kurtuldu!
Cumartesi günü oynanan olaylı derbinin yankıları hala sürerken dün ilginç bir gelişme yaşandı. Maçtan önce Fenerbahçeli Lugano’nun üzerine yürüyüp sinirli bir şekilde tehditler savuran Hasan Şaş’ın Ataköy’de saldırıdan son anda kurtulduğu öğrenildi. Atium alışveriş merkezine giden Galatasaraylı futbolcuyu Karagümrüklü Fenerli bir grubun adım adım takip ettiği ve saldırmak için pusuda bekledikleri kaydedildi. Olayı duyan bir kişinin güvenliği uyarmasıyla saldırının önlendiği bildirildi. Tecrübeli oyuncunun yanına gelen güvenlik elemanları Hasan’ı arabasına kadar götürüp alışveriş merkezinden uzaklaştırdığı ifade edildi. Bu arada Emre Aşık’ın da üç yeğeninin İstanbul’da bazı kişilerce tartaklandığı ve Sarı-Kırmızılı oyuncunun savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1442
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ya bu taraftar kendini ne sanıyor acaba.bunlar kendilerine yapılsa kıyameti koparırlar.lütfen fb liler ayağınızı denk alın.biz yapınca olay oluyo.aslında bezen insanı mecbur bırakıyosunuz olay çıkartmak için.ama yakışmıyo.bize yakışmadığı gibi onlarada yakışmıyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Akartürk ucuz kurtuldu | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2008 12:07 AM |
Leverkusen ucuz kurtuldu | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:09 PM |
Kezman ucuz kurtuldu | tonigoal | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-17-2007 02:05 AM |
GalataSaray ucuz kurtuldu | вö¢üк | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 08:53 PM |
Montoya ucuz kurtuldu.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-20-2006 05:34 PM |