![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 6 Thanked 20 Times in 12 Posts
Üye No: 29685
İtibar Gücü: 1390
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kafam attı bak yine
akıl mı kalır czde oyundayım czdeyim kapışıyorum bak birisiyle onu hiç görmemiştim birden stealthi kapattı bana bir kombo yaptı şok a sexy kombo yapıyo a civcivler de amanın konuşuo süper süper npsi tam 120k 120 amanın güzel olcak onu bi yarsam bi char bekler burda o itemler, bal npler kohack yap da bi bak daha neleri var 65 level bi assassinim var 120k da np var kendime bi klan arıyorum aradığım ezik olmıcak pelerini olacak isterim bu klan benim olsun yalnız beni beni kassın hem kassın hem sohbet etsin yorulup yanıma otursun herkes tıpkı benim gibi o klanı istiyo bu klan da zaten bikaç adam arıyo 65 level bi assassinim var 120k da np var kendime bi klan arıyorum aradığım ezik olmıcak pelerini olucak 65 65 65 65 gel de bu asası deş şak şak gamecamler herkes onu kayıt yapmış tak tak bel kemerine sürükleyip ib takmış bak bak youtube a güsel videosunu atmış klan bana level sordu 65 dedim yerin yurdun nere dedi luferson dedim tam bize göresin dedi ne çok sevindim pat diye dc yedim kendime geldim savaştayım savaşta savaşta, lagdayım lagda lagda bu klana ölürüm, bu klana biterim bu klana yanarım, yanar yanar biterim bu klana yanarım, ona ks yaparım tatlı tatlı konuşur, klan ne derse yaparım her gün evde kalırım, ko ko oynarım ellerin ayaklarına mmm masaj yaparım derdine derman olurum, klana kurban olurum sağa sola vurur durur kulun kölen olurum mmm keserim, mmm savaşta yatarım darman darman darma duman her tarafı yakarım 65 level bi assassinim var 120k da np var kendime bi klan arıyorum aradıım ezik olmıcak pelerini olacak yalanır bomba yalanır bomba 65 level bi assassinim var 120k da np var kendime bi klan arıyorum aradıım ezik olmıcak pelerini olacak not:alıntıdır emeğe saygı versiyon ismail yk bomba bomba ona göre ritim tutturun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1848
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilmeceler Haydi Buraya Herkes | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 29 | 08-16-2007 09:11 AM |
Herkes Buraya(En İYi Avatar Kimin Yarışması) | blade_28 | Eskiler (Arşiv) | 22 | 05-12-2007 10:06 AM |
*** Birazda Gülelim Herkes Buraya **** 2 | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-01-2007 11:32 PM |
birazda gülelim | crematorium | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-21-2006 09:15 PM |