![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 7 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 41818
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Süper Lig'in 4. haftasında yedek soyunan Tuncay, oyuna sonradan girip maçı çeviren isim olmuştu ve bir daha yedek olmadı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 4. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Antalyaspor maçı öncesinde Tuncay Şanlı'yı yanına çağırdı. Brezilyalı teknik adam, yeni transferleri neden göstererek, "Seni bu maçta yedek soyunduracağım. Yeni transferleri görmem gerekiyor" dedi. Brezilyalı hoca, ileride göstereceği performansla sezonun kahramanı olacak futbolcusunun, "Ben kararlarınıza ve vereceğiniz görevlere saygılıyım" cevabıyla tatmin oldu. "ZİCO'NUN HESABI TUTMADI" Ancak Zico, Antalyaspor maçı berabere giderken Tuncay'ı 70. dakikada oyuna almak zorunda kaldı. Yıldız futbolcu müthiş bir oyun sergiledi ve karşılaşmayı çeviren isim oldu. O haftadan sonra Zico bir daha Tuncay'ı yedek oturtmayı aklından bile geçirmedi. Ve yıldız futbolcuya, "Bu özveriyi gösteren hiçbir oyuncu yedek kalamaz. Profesyonelliğini ve anlayışını tebrik ederim" dedi. Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe için ne denli önemli bir isim olduğunu böylesi bir olay ile tecrübe eden Zico'nun, ilk yarı sonunda yönetime vereceği transfer raporu merakla bekleniyordu. Brezilyalı hoca, ilk yarı boyunca zaman zaman ek***lerden söz etse de isim vermiyor, konuyu yönetimle halledeceğini söylüyordu. Derken devre arası geldi ve Zico yönetimle masaya oturdu. Yönetim, transfer listesi beklerken Zico şaşırtan bir açıklama yaptı ve "Ben, bu kadroya sonuna kadar güveniyorum. Futbolcularımın hepsinin iyi niyetinden mutluyum. Takımı tanıdıkça bunu daha yakından görüyorum" diyerek transfer istemediğini söyledi. Bu istek, yönetim tarafından da onaylandı. Ancak Zico'nun hesapları tutmamıştı. Kaynak: Sabah |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
19 Mayıs Stadı ''Doğal'' oldu! | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-15-2009 04:59 PM |
Başbakan'a 'ayak baş oldu' suçlaması 1 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-01-2008 05:30 PM |
Kral Alex oldu! 25 Mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-25-2007 10:48 PM |
İyi bir tecrübe oldu / 15 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 10:44 AM |
Kene ısırdı hastanelik oldu / 11 Mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-11-2007 10:56 AM |