![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1848
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlyas uzun süren bir Amerika yolculuğundan
dönmüştü. Temel,ağabeyini havalanından aldı. Birlikte eve dönerlerken, İlyas sordu. "Yahu benim sevgili kedim Pamuk ne alemde... ona iyi baktın herhalde ben yokken. Temel:"Kedin öldü." İlyas yıkıldı birden. Tıkandı kaldı...Kendini toparladığında, söylendi: "Ne kalpsiz adamsın sen... Pamuk'u ne kadar sevdigimi bilirken ,insan öyle pat diye "öldü" der mi?" Temel "Ya ne der?" gibi baktı ağabeyine. İlyas anlattı: "Bir kötü haberi daha alıştıra alıştıra daha duygusal vermenin yolları vardır. Mesela 'Pamuk bir gün çatıya çıktı.' diyebilirdin.. 'Pamuk bir gün çatıya çıktı... İtfaiyeyi çağırdık. Geldiler ama indiremediler. Sonunda Pamuk hayatta en sevdiği işi yaparken, çatıda güvercinlerin peşinde koşarken....' falan diye bir şeyler söyleyebilirdin.. Çok mu zor boyle anlatmak, duygusuz adam..." "Kusura bakma ağabey" dedi Temel..."bir daha dikkat ederim." "Oldu." dedi İlyas.."Şimdi söyle bakalım, sen nasılsın, annemle babam nasıl?" "Şeyyyy" dedi.. "Ben iyiyim...annem de iyi...babam birgün çatıya çıktı.."
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|