![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaslandım geçmişime,
Anılarımla beraberim... Hatalarım var, sevaplarıma karışık! Sevaplarım da var ki hatıranla barışık... Ellerimiz terlerdi ya hani? Soğuk mu soğuk rüzgarlar Saçlarımızı yalarken rıhtımın en başında... İçimizin sıcaklığı deli rüzgarlara inat.. Sanki değmezdi bize rüzgarların esmeleri Sanki; sakınırdı Aşkınla titreyen yüreğime dokunmaya; Yıkılmasın yüreğim, ayrılmasın ellerinden Ellerim der gibi... Dalından kopmuş, Kuru yapraklar gibi salınıyordun ya hani yüreğimin üzerinden Taa yüreğimin derinliklerine, bir kuğu zerafetinde Gözlerimiz yabancı gibiydi, ellerimizin sıcaklığına inat... Yüreklerimiz; çağlayanlar misali kabarık Okyanusların dev dalgaları gibi heybetli Fakat; Bir martının ürkek bakışlarına kardeş Geleceğe ümitle atıyordu ya hani? Şimdi yine o yerdeyim.. Sensizliğin yorgunluğu sarmış ruhumu... Hala daha kokunu hissettiğim yerlerde geziyor yaşlı gözlerim.... Anılarım, düğüm attı boğazıma Lime lime yırtıyor, sensizlik dolu geleceğimi Yanında iken bana değmeyen rüzgar, Şimdi bana düşmanca vuruyor bak... Gözlerimden akan kor gibi yaşlar Göğsüme bir hançer gibi saplanıyor bak... Her damlasında sen varsın hâlâ, Bir tane düşerken sensizlikle yanan bağrımın üzerine Yenisi boşalıyor gözpınarıma eskisinin yerine...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|