![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mezarıma koyunca beni
Mezarıma gel beklerim seni Ne olur bir tanem unutma beni Kadersizsem Allah’ım kaderim buymuş. Yıllarca nedense uğraştım durdum Ben seviyordum ama sevilirim sanıyordum Güneş vuruyordu ama ben görmüyordum Aşkına yenildim kaderim buymuş. Aşkın kahrı çekilmez olmuş Bakıyorum aşkım beni unutmuş Bir anda hayatım yerle bir olmuş Unutulmak çok zor aşkım kaderim buymuş. Bir kez geldim dünyaya gelmez olsaydım Nasıl sevdim Allah’ım sevmez olsaydım Cehennem ateşinde yanmış olsaydım Aşkından perişanım kaderim buymuş. Hasretin bağrımı yakıp gitmişse Ne yapsam deli gönül seni sevmişse İçmeden sarhoş olabilmişsem Anla ki sevgilim kaderim buymuş. Gören gözlerim şimdiyse görmez olmuş Siyahken saçlarım bembeyaz olmuş Zavallı kalbim aşkınla dolmuş Seviyorsam Allakım kaderim buymuş. Kalbimden yaralıyım dışımdan sessiz Dertlere boğuldum kaldım kimsesiz İçimde volkan kaynar dururum sessiz Divaneysem Allah’ım kaderim buymuş. Feleğin açtığı yara kalbimden gitmeden Bir yara sen açtın bırakıp giderken Çaresiz anımda beni yalnızlığa terk ederken Onu Seviyorum Allah’ım Kaderim Buymuş.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|