![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 263 Times in 109 Posts
Üye No: 3856
İtibar Gücü: 1664
Rep Puanı : 13488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaslar normalde Patosta Oynuyorum ama Olimpia da bi char satın almıstım 70 lvl paladin 265k a np si vardı ama charı satan kişi msn sifresini bilmiyorrum dedi
Bende olsun ticket atarız sorun deil dedim Gold aldık ticket attım bi cevap gelmedi sonra inandiricı deil diye gm değiştirmedi e-maili sıpanın biri de sifreyi cözmüs orc 59 lvl andream asas acmıs np indiriyo arkadaslar cocuğu bulamıoyorum calısıyorum cünkü 70lvl %42 charı 62 lvl e düsürmüs 265k np ise 226k yapmıs sıpayı bulamıyom Allah Rızası için Msn Hack Programı Varsa rapidshare den gönderirmisiniz yada PM İLE İLETİŞİME GEÇİN gönderirseniz sevinirim 150m da bosu bosuna gitmis olmazzz bu konu hakkında bilgisi olupta paylasanlardan Allah Razı Olsun
:::YURTTA KALIYORUM BAZEN CEVAP VEREMEM ::: .::: SCORPIONKING2 :::. . .:: NightmareOfSpike :::. . .::: P4TOS :::. .:::EMEGE SAYGI LÜTFEN :::. HER EMEĞE BİR DEĞER BİR SAYGI İÇİN LÜTFEN KONU HAKKINDAKİ YORUMLARIMIZI YAZALIM SAYGI DUYULAN EMEK , DEVAMLI PAYLAŞIM DEMEKTİR ![]() http://img144.imageshack.us/img144/4804/scorpionrm4.jpg Son düzenleyen: jockeя; 10-10-2007, 11:34 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|