![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() deniz, kum, güneş
yumruk, tekme, kafa mazhar fuat özkan at, avrat, silah Metin, Ali, Feyyaz ronaldo , rivaldo , ronaldinho fizik, kimya, biyoloji hale, lale, jale back to the future 1-2-3 kulak, burun, boğaz sigara, bira, çerez tekila, erik, tuz. cut-copy-paste yatak, yorgan, yastık normal, süper, kurşunsuz raki, beyaz peynir, kavun gez, göz, arpacık Üçlü piriz vatan, millet, sakarya giriş, gelişme, sonuç yol, su, elektrik içki, kumar, kadın inek şaban, güdük necmi, damat ferit para para para ctrl alt del görmedim, duymadım, söylemedim devlet, mafya, siyaset x, y, z zincir,takoz, çekme halatı aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman hıncal uluç, haşmet babaoğlu, kenan onuk good, bad and ugly aykut kocaman, rıdvan dilmen, oğuz çetin 333 1.çinko, 2. çinko, tombala ali, veli, maria karpuz peynir ekmek domates, biber, patlıcan debriyaj, fren, gaz erman toroğlu, şansal buyuka, uğur eyüp sabri tuncer ingiliz, fransız, temel 90-60-90 rakı, balık, salata marx, engels, lenin baba, oğul, kutsal ruh asaf savaş akat, ege cansen, deniz gökçe hamburger, patates kızartması, kola adnan menderes, fatin rüştü zorlu, hasan polatkan deniz, yusuf, hüseyin mahir, hüseyin, ulaş castro, chavez, morales özgürlük, eşitlik, kardeşlik www galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş pavarotti, carreras, domingo veni, vidi, vici orhan, müslum, ferdi izel, çelik, ercan modern folk üçlüsü üç hürel yu-ma-tu istanbul, ankara, izmir altay, göztepe, karşıyaka pe-re-ja musa, isa, muhammed sabah, öğlen, akşam fakat, ama, lakin enver, cemal, talat. pijama, terlik, televizyon telsim, turkcell, avea |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
GooD aNd EvıL (09-30-2007), rönt-gen (10-16-2007), silahsiz_kuvetler (10-17-2007), uyuzsultan (10-01-2007), wint7y (10-07-2007), [мα∂ℓιηє] (09-30-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|