![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8770
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gökhan dert etmiyor
Şans bulduğu kısa sürelerde geçer not alan Gökhan, "İlk 11 için acelem yok. Sabretmesini bilirim" dedi. Sonradan girdiği maçlarda sağ kanada hareket getiren ve rakip kalede etkili olan genç futbolcu antrenmanlardaki temposu ve ekstra çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Sivasspor'a yakışıyor Geçen yıl Sivas'ta banko oynayan Gürhan, eski takımının başarısıyla gurur duyduğunu söyledi. Sivas'ın lige renk kattığını belirten Gürhan, "Kısıtlı imkanlara rağmen müthiş bir performans yakaladılar. Sivas gibi takımların çoğalması ligde kaliteyi artırır" dedi. Potada hedef aynı Beko Basketbol Ligi'ne OYAK Renault galibiyetiyle başlayan F.Bahçe Ülker'de yüzler gülüyor. Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, "Geçen sezon kazandığımız şampiyonluk unvanını bu yıl da korumak istiyoruz. Lige iyi başladık, devamı da gelecek" diye konuştu. Ata'nın huzurunda F.Bahçeli atletler Anıtkabir'i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette mozaleye çelenk koyan atletler, "Türk sporcusunun azmi ve gücünü tüm dünyaya tanıtmaya, Atamıza layık olmaya alışıyoruz" dediler. Carlos idmanda Zico'dan aldığı özel izinle Brezilya'ya giden Roberto Carlos F.Bahçe'nin dün akşamki antrenmanına katıldı. Özel uçakla İstanbul'a gelen süper yıldız, ayağının tozuyla idmana çıktı. Carlos'un ülkesinden moralli döndüğü ve çalışmada arkadaşlarıyla şakalaştığı gözlendi. Yunan TV'si takipte F.Bahçe'nin dün akşam yaptığı antrenmanı, milli maç için İstanbul'a gelen Yunanistan televizyonu da takip etti. Yunanistan TV'si muhabirinin, teknik direktör Arthur Zico ve Roberto Carlos ile özel röportaj gerçekleştirdiği ve F.Bahçe hakkında bilgi aldığı bildirildi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hollanda'da oynamalıyım
TEKNİK direktör Zico'nun ilk 11'de yer vermediği isimlerden Colin Kazım, PSV maçında mutlaka oynamak istediğini söyledi. Kazım, "O maçta PSV üzerimize gelecek. Biz daha kontratak futbolu tercih edeceğiz. Kontratak futbolu tam bana göre. Yani o maçta oynarsam takıma katkım büyük olur. Umarım Zico bana şans verir" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türkiye başarır
2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin durumunu değerlendiren Zico, "Türkiye'nin kaderi kendi ellerinde" dedi. Zico, "Özellikle elemelerde sadece kendinize bağımlı olmak çok önemlidir. Karamsarlığa gerek yok" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadro sorunu yaşamayız
TEKNİK direktör Zico, cezalı olan Kezman'ın yerine oynatabileceği birçok futbolcu olduğunu söyledi. Tümer, Kazım ve Semih'i kullanabileceğini anlatan Brezilyalı hoca, "İyileşen Tümer'i oynatıp, Deivid'i forvete koyabilirim. Yine Kazım'ı sağ tarafa koyup, Deivid'i ileriye sürebilirim. Kazım'ı sadece sağ tarafta düşünmüyorum, onu ileride de kullanabilirim. Semih'ten de yararlanabilirim" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can da hırslandı
BİR dönem ilk 11'de oynayan ancak daha sonra kulübeye mahkûm olan Can, eski günlerine döneceğini vurguladı. Genç futbolcu, "Yedek kaldım diye pes etmedim. Çok çalışacağım ve bir gün mutlaka tekrar forma şansı bulacağım" ifadesini kullandı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğur'la aram iyi
BAŞARILI sol kanat oyuncusu Vederson, kendisiyle aynı mekvide oynayan ancak uzun süredir kulübede oturan Uğur'la iyi anlaştığını belirterek "Onunla tatlı bir rekabet halindeyiz. Bugün ben oynuyorum yarın o oynar. Bu çok normal" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerekeni yapacağım
F.BAHÇE'nin bu sezon parlayan oyuncularından Deivid, Konya maçında cezalı Kezman'ın yerine santrfor oynaması halinde başarılı olacağını kaydetti. Zico'nun vereceği kararı merakla beklediğini vurgulayan sambacı, "Her zaman söylüyorum, ben mevki seçmem. Zico nerede isterse orada oynarım" açıklamasını yaptı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gol çalışmasına ara verilmiyor
İZİN alıp Brezilya'ya giden Roberto Carlos dün akşam Türkiye'ye döndü. Özel işleri için Belçika'ya uçan Önder ile sabah idmanına çıkmayan Selçuk akşam idmanında yer aldı. Zico, akşam idmanında da kanat ortaları ve gol çalışmasını devam ettirdi. F.Bahçe milliler dışında bugün tam kadro antrenman yapabilecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Volkan sevindiriyor
Ameliyat olan Serdar Kulbilge'nin yerine kaleyi devralan Volkan Demirel'in performansı herkesi mutlu ediyor. Teknik heyet, yarın Milli Takım'ın Yunanistan karşısındaki kritik sınavında da forma giyecek olan tecrübeli eldivenin özgüvenini yeniden kazanacağına inanıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() "Git" demedikleri sürece buradayım
Gençlerbirliği Oftaş maçından beri forma giyemeyen Kemal Aslan, tüm yaşananlara rağmen Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini söyledi. Kendisine yönetim tarafından "git" denilmediği sürece Sarı-Lacivertli kulübe hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Büyük şanssızlıklar yaşadım. Fakat kendimi iyi hissediyorum. Hocam görev verirse en iyi şekilde değerlendiririm" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|