![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç istemem yine gelir,
Çatar gurbet akşamları Yüreğime hançer olur, Batar gurbet akşamları. Öldürecek beni dertler, Bende geçti bini dertler, Dertlerime yeni dertler Katar gurbet akşamları. Bilmiyorum dertten gamdan, Zevk mi alır intikamdan? Kanlım gibi şu yakamdan, Tutar gurbet akşamları Şimdi akşam bak şu anda, Zindandayım ben zindanda, Zindan ne ki zindandan da Beter gurbet akşamları Acılara beler beni, Kesip doğrar diler beni, Parça parça böler beni, Yutar gurbet akşamları. Memleketim ilim obam, Kavim, gardaş, dost, akrabam, Gözlerimde anam, babam, Tüter gurbet akşamları. Kadir Mevla’m yardım etsin Ozan Arif yurda gitsin Bitsin artık bitsin bitsin... Yeter gurbet akşamları. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1351
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Alah kimseyi memleketinden uzaklara göndermesin.ben bunun 4.senesini yaşıyorum.eskiden olduğum yerden hep uzaklara gitmek isterdim fakat artık çok büyük bir yanlış yaptığımın farkındayım...keşke memleketimde olsam şimdi off off şimdi deniz aşırı memleketteyim sevmiyorum burasını...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|