![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Konum: ||-Gabar-||
Mesajlar: 9,873
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMELER
4adet alabalık 5diş sarımsak 2adet soğan 1bardak zeytinyağı maydanoz 1adet limon tuz karabiber kekik HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyip yıkayın ve tuz, kekik serpin. Maydanozu, soğanı ve sarımsağı kıyın, 2kaşık zeytinyağı ekleyin bir tabakta balıklarla beraber 1saat bekletin. Zamanı dolunca balıkları ızgara çift taraflı pişirip servis tabağına alın. Kalan yağı tuz ve limon suyuyla çırparak sos edin, bu sos ile beraber servise sunun. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|