![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 8608
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() KUL KAYNAKLARI
• Konusunda ihtisas sahibi en az iki yıl deneyimli tecrübeli devşirmeciler aranmaktadır. • Kumpanyamıza kadın kılığına girecek çengilere ihtiyaç vardır. İlgilenenlere önemle duyurulur. • Fantezileri arasında mürekkep yalamak olan mürebbiyeler aranmaktadır. • Sadrazamın soluna yumurtacı başı aranmaktadır. • Yeniçeri ocağına yeni bir çeri aranmaktadır. Müracaat içeri. • Padişah kimi gözetliyor adlı yarışmaya katılacak cariye adayları aranmaktadır. Müracaat Harem Daire Başkanlığı. • Saray-ı hümayun kulla ilişkiler bölümünde çalışacak efendimizin gözü kulağı olacak kulla ilşkicibaşı aranmaktadır. • Padişah efendimize acil macuncubaşı aranmaktadır. • Vaka-i vakvakiye olayını bastıracak KAZaskerler aranıyor. • Dördüncü cariye aranıyor. • Hudutta bulunan derelere, konuya vakıf icabında kendi kararlarını verecek kefere kılıcından korkmayan derebeyleri alınacaktır. • Mehter marşını adam gibi düzenleyecek ritmi düzgün düzenleyemezse kellesini teminat olarak gösterecek mehterenbaşı aranıyor. • Atım ve silahım mevcut delikanlı bir sipahiyim. Boyu boyuma huyu huyuma uygun bir avrat arıyorum "At avrat silahı" tamamlayıp daha okeye döneceğim • Börtü Böcek-i Hayvanat bahçesine aslan terbiyecisi aranıyor. Müracaat Aziz Yıldırım Hazretleri. ZAYİ • Bizans keferesinden aldığım ganimeti kaybettim. Üzerinde padişah efendimizin hükmü bulunmamaktadır. KINAMA • Hakkımızda Katerina’yı götürdü dedikodusunu çıkaranları esefle kınıyorum. İLİŞKİ KESME • İşyerimizde huzursuzluk çıkaran Karagöz ve Hacivat adlı mukallitlerin bizimle ilişkisi kesilmiştir. (Selimiye İnşaat) REKLAMALAR • Diş mütehassıslarının tavsiyesi Zipana misvak hem macun hem fırça hem de kürdan üç etkil yeni formülü ile padişah efendimizin tüm kullarına. • Üfürükte bahar kampanyası. Papaz büyüsü yaptırana koca bağlama bedava. • Ulaksel hizmetinizde tüm ulaklarınız Selahattin adlı ulağımızla bir haftada teslim. • Kösem Sultan Ağdası. Cillop gibi bacaklarınızla kumanızı çatlatın. • Bu kıspet her babayiğide kısmet olmaz. Kırkpınar kıspetleri. • İmaj hiçbir şeydir kımız her şey. Kımız bu kapağın altında Enfes Pilsen. • Kuş uçmuyor kervan geçmiyor diyorsanız bu padişah macununu denememişsinizdir. Padişah macunu tüm nalburiyelerede. VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ SİGORTASI • Molla Hüsrev’den aldığım cariyem bozuk çıkmıştır. İade etmiş bulunmaktayım. Allahtan sigortası vardı.(Verilmiş Sadakam Varmış Sigortası) ablasını verdim kardeşini aldım. • Sizin için umreden getirdiğim kutsal toprak sabunu. Ümre Şakir. meydana asılacak adam aranıyor.... IV.Murat Müracat: saray Yeniçeriden satılık arap atı.. Sahibinden Az kullanılmış cariye.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1971
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() heheheh muhtesemmiş...saolasın..
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2153
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşım güesel eline saglık ehuheheheheee
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 61 Thanked 1,454 Times in 518 Posts
Üye No: 11
İtibar Gücü: 2515
Rep Puanı : 79583
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ATATÜRK Dönemindeki Torpil | By.FrTn | Mustafa Kemal Atatürk | 0 | 06-10-2010 06:25 PM |
eş-arkadaş arayan kadın-erkek ilanları | BooROCK™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 06:08 PM |
Osmanlı Uyarıları :) | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-05-2006 08:37 PM |
Ergenlik Dönemindeki Erkeklerin Bilmesi Gerekenler | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 11:19 PM |
Ergenlik Dönemindeki Kızların Bilmesi Gerekenler | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 11:17 PM |