![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() An Beni
kederli ve derin suyunu yitirmis sarnic yel islik caliyor kurumus dallarinda agacin ötüyor örende baykus cikrik cevrildikce hickiriyor ve daha fazla gicirdiyor kirkinci basamaktan sonra merdiven gittin gideli sen simdi ben kendi türküsünü dinleyen bir agac gibiyim bozkirda yanliz yuvadan düsmüs yavru kus sürüden ayrilnmis kuzu yarali geyik su basinda vurulmus belli ki mutlusun kendi isiginda parlak yildiz karanligi tanimiyorsun oysa zulüm kadar amansiz ölüm kadar güclü yoklugun dönüp gelsen görsen halimi bir bu eylül sarisi bu gece karasi bu aci sarap bu bakir caligi yangin senin icindir aramasanda an beni ne olur tan yeli esende ucanda turna katari bulut kümesi gecende iste o zaman bir yaprak bir telek bir damla düser yere toprak bin verir bire bereket harmanlanir bir baska dogar kutsadigimiz gün baslar bayram sürer dügün narcicegi sevincinden cildirir cirpinir sukusu kilim nakisli kelebek kanatli kirmizi karinca döner pervane gibi senin sesin askina özledim seni yürekten haberin almaz oldum iraktan kapanmaz yaralarin gizemli perisi gönlümden gayri yerin neresi yurdun neresi?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|