![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sarışının biri bir gün kütüphaneye gitmiş görevli görünce bana bir kola birde hamburger demiş görevlide burasi kütüphane demiş sarışın bu sefer sessiz bir şekilde bir kola bir hamburger alabilirmiyim demiş
![]() bir ütü masası ile sarışın arasındaki fark nedir? ütü masasının bacakları daha zor açılır ![]() Sarışın bir pizza ısmarladı. Pizacı sorar: 6 parçayamı böleyim, 8 parçaya mı ? Sarışın: 6 parçaya böl , 8 parçayı bitiremem. Sarışına arabanın sinyalini yanıp yanmadığını sorduğunuz zaman nasıl cevap verir ? ( Yanıyor, söndü, yandı, söndü, yandı,söndü...) Bir sari$in yolda yürürken bir muz kabugu görür ve ne der?CEVAP:Lanet olsun,2 metre sonra ayagim kayacak.... Bir esmer ile bir sari$in 100. kattan ayni anda atlarlarsa, yere kim önce cakilir?CEVAP:Elbette ki esmer,sari$in cünkü önce yolu sorar.... Bir sari$inin buzdolabinda neden her zaman bo$ bir su $i$esi bulunur?CEVAP:Hic bir$ey icmek istemeyen misafir de gelebilir.... sarışın kız arkadaşına sevgilisinden nasıl ayrıldığını anlatmış.Akşam eve geldi ve hemen bana sarılıp öpmeye başladı.Bende ona "seni birdaha görmek istemiyorum" dedim .oda gidip ışoğı kapattı. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
burda bir şey var ama... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-28-2006 01:10 AM |
Gel Gell burda Ass Cleavage burda | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 1 | 06-30-2006 10:11 PM |
hepsi burda | Bostandere | Adult eski arşiv | 0 | 01-01-2006 03:23 PM |