![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8778
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Hepimiz Biliyor ve Bütün İçtenliğimizle İnanıyoruz Ki, Farklılıklarımız En Büyük Zenginliğimizdir. Farklılıklarımız, Ayrılıkçılık Heveslerine İzin Vermeyecek Kadar Güçlü Bir Yapıdadır. Ülkemiz ve Ulusumuz Üzerinde Kötü Niyetleri Olanlara, Bunu Çok İyi Bilmeleri Gerektiğini Anımsatmak İstiyorum" Dedi.
-DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Hepimiz biliyor ve bütün içtenliğimizle inanıyoruz ki, farklılıklarımız en büyük zenginliğimizdir. Farklılıklarımız, ayrılıkçılık heveslerine izin vermeyecek kadar güçlü bir yapıdadır. Ülkemiz ve ulusumuz üzerinde kötü niyetleri olanlara, bunu çok iyi bilmeleri gerektiğini anımsatmak istiyorum" dedi. ANKARA (ANKA) – DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, farklılıkların Türkiye'nin en büyük zenginliği olduğunu belirtti. Sezer Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Atatürk'ün önderliğinde kurulan ve "karanlıktan aydınlığa giden süreci" başlatan Cumhuriyetin yıldönümünü büyük coşkuyla kutladığını ifade eden Sezer, "En büyük bayramımız olan bu anlamlı günde özellikle vurgulamak istiyorum ki, Cumhuriyetimiz ve onunla birlikte elde ettiğimiz kazanımlarımız en vazgeçilmezlerimizdir" dedi. Kurtuluş Savaşı'nın bütün mazlum haklara örnek olduğunu hatırlatan Sezer, "Bu kutsal savaşımızla birlikte ülkemiz ve ulusumuz düşmandan kurtulurken, Cumhuriyetimizle birlikte de yeniden dirilişin destanını yazmıştır" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|