www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-28-2007, 12:47 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Medyatikliği Sevmiyorum

'Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, Başrolünü Üstlendiği 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' Adlı Filmde Çırılçıplak Soyundu..

'AVRUPA YAKASI'NIN KUBİLAY'I VURAL ÇELİK, BAŞROLÜNÜ ÜSTLENDİĞİ 'BAYRAMPAŞA BEN FAZLA KALMAYACAĞIM' ADLI FİLMDE ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU..

44. Altın Portakal Film Festivali'nde bugün özel gösterimi yapılacak film, sansasyonel sahneleriyle hayli ses getirecek. Hamdi Alkan'ın yönettiği, gerçek mahkumların ve gardiyanların da rol aldığı filmde Vural Çelik, bir yanlışlık sonucu hapse düşen kadın kuaförü Erdem'i canlandırıyor. 20 yıllık oyunculuk yaşamında, ilk kez uzun metrajlı bir filmde başrol oynayan Vural Çelik, açıklamalarıyla da dikkat çekecek:

'Tarık Akan, Şener Şen, Perran Kutman medyada ne kadar yer alıyorsa, ben de o kadar yer almalıyım. Örnek aldığım birçok büyüğümden birkaçıdır bu insanlar. Medyatiklikten nefret ediyorum. Filmden sonra da, eminim ki beni pek çok programa davet edecekler ama asla ve asla çıkmayacağım. Halkı böyle şeylerle meşgul etmeyi sevmiyorum. Her hafta davetler geliyor kadın programları ve reality show'lardan ama kabul etmiyorum.

Soyunmam gerektiği için soyundum. Yönetmenimiz Hamdi Alkan bunun kararını bana bıraktı. Ben de soyunmak istediğimi söyledim. Çünkü bir gereklilik vardı, bir gerçekçilik vardı. Ben oyunculukta cüretkarlığın olduğuna inanmıyorum. Gerçekçilik ve gereklilik vardır.

Bu sahne benim hapishaneye girdiğim, iki gardiyan eşliğinde özel bir dedektörden geçtiğim, üzerimin soyulup her şeyimin arandığı ve daha sonra bir doktor tarafından muayene edildiğim süreç. Gardiyanların arkaları döndürülüyor veya dışarı alınıyorlar. Hapishane doktoru çırılçıplak soyunmamı istiyor ve beni muayene ediyor.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:35 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.