![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1821
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlarının ikazına rağmen trenin etrafından dolanmak yerine vagonun üzerinden geçmek isteyen bir ilköğretim öğrencisi, yüksek gerilim hattından geçen 24 bin volt akıma kapıldı. 8. sınıf öğrencisi ağır yaralı halde hastaneye kaldırılırken hayata son bakışı objektiflere yansıdı. Kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat eden Koray Balaban’ın (13), arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, tam gün eğitim veren Orhangazi İlköğretim Okulu'nun 8-B sınıfında eğitim gören Koray Balaban (13), öğle tatilinde 2 arkadaşıyla Enveriye Tren İstasyonu'na geldi. Balaban, istasyonda bekleyen trenin etrafından dolanarak yolun karşısına geçmek isteyen arkadaşlarına, vagonun üzerine çıkacağını söyledi. Yolun karşısına arkadaşlarının ikazına rağmen vagon üzerinden geçmek istediği belirtilen ilköğretim öğrencisi, tahıl ve kömür yüklü yük trenin vagonunun üzerine çıktığı esnada yüksek gerilim hattına temas edince, 24 bin volt akıma kapıldı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Balaban, istasyon görevlilerinin olay yerine çağırdığı 112 Acil Servis ve polis ekiplerinin müdahalesiyle vagon üzerinden indirilip ambulansa taşındı. Bu arada, ağır yaralı öğrencinin hayata son bakışı objektiflere böyle yansıdı. Koray Balaban, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor bizim evin orda oldu arkadaslar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|