![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk güzel şey;dogrusu
Bazen zor olsa da. Sevgilim inan severim seni: Her şeyi abartıyor olsan da! Sende beni seversin; Bunu da iyi bilirim. Ama aşk bile belli bir dozda, Anla artık sevgilim! Otururuz parkta, Uzunca,sakince Konuşturmaz beni, Konuşmaz kendinde. ”susalım yar“,der; ”konuşsun gözlerimiz...“ Orada öyle oturur; Birbirimizi seyrederiz. Hiç usanmaz, sıkılmaz Durmadan gülümser Ben yarim saat gülümsedikten sonra Yanağıma kramp girer! El ele koşacakmışız kırlarda Islanıp yağmurlarda Gülüp eğlenecekmişiz. Sonra uzanıp cayırlarda Düşler görecekmişiz. Anlayamadım sevgilim, Nereye bu koşuş,bu ne acele? Niye ıslanalım; ne düşleri onlar öyle? Çayırlar nerden çıktı;söyle bana ne kiri Ne isimiz var oralarda ; otlayacak mıyız? Yar diyor bana sürekli; Her cümlesi yar ;yar Uykularımda sayıklar oldum “yar” Şiirlere adimi koymuş Yüzüm ay gibi parlar Uykum gelir dayanamam Hep ayni sözler Değişir derim kızar Ben onun kanıymışım Damarlarında dolaşıp Kalbine akmalıymışım Bende ona oksijen dedim Gir nefes borusuna; ciğere geç dedim Bana çok darıldı; öyle olur mu Çok ayıp etmişim; Onun sözleri özelmiş; çok anlamlı İnsan yaşayabilir miymiş kansız kalpsiz. Bunun neresi özel? Neresi anlamlı? Hadi yasa bakalım yasayabiliyorsan “oksijensiz” Başımı göğsüne koyacakmışım Ne güzelmiş saçlarım Bir gelin düşleyecekmişim; yanında bir de damat Ne gelini ya? dedim; hangi damat? Ters ters baktı bana Belli yine bozuldu ”tabii ki biz“;dedi;“evleneceğiz ya; unuttun mu?“ Hadi? Keşke söylemeseydin sevgilim Bana sürpriz olurdu! Bensiz gecen günler Çok zormuş dayanılmaz Neden anlamıyormuşum onu Hatasız kul olmaz Ne zaman bitecekmiş bu çile Batmalıymış bu dünya Ayağında kundura var Yar gelir dura dura Boynum fena büküldü Bu aşk beni çöllere düşürdü Buda gelir buda geçer Kader belki bize de güler (gerci orasi tam bilinmez) Ölürsem kabrime gelme sakin,istemez Hadi simdi hep beraber Söyleyelim bir kez daha Ben sana bırakıp gitme demedim mi sabuha? Tamam itiraf ediyorum Ben seni hiç anlamadım Bunlar bana tuhaf geldi İsteklerini yapamadım Belki sana göre değilimdir Senden özür dilerim Ama zorlada olmuyor ki sevgilim Ben romantik değilim.!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|