![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İŞ BAŞVURU DİYALOGLARI
>> Bu isi neden istiyorsunuz? >> İsim olsun diye >> * >> İs veren: Neden alüminyum boru ve kontraplak sektörü? Sizi bu >>sektöre >>çeken nedir? >> Aday: Aüminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatimin >>anlamiydi. >> Çünkü; hayatimi kontraplaklar arasİnda geçirmek, burada >>sabahlamak, >>kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu isi yaparken ölmek istiyorum >>!! >> Is veren: ?? >> >> >> * >> - Okulunuz gayet iyi, fakat ortalamaniz niye 2.5 ? >> - Ben hayatimi derslere adamadim. Sosyal aktivitelerde de >>bulundum. >> Spor yaptim, tartişma gruplarina katildim, tiyatro ile uğraştim. >> - Sürttüm diyorsun yani. >> - Evet sürttüm.. >> * >> >> >> İs veren: peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. >> Aday: neşe katarim !.. >> * >> - Bana biraz kendinizden bahseder misiniz? >> - Muhafazakarim >> - Nasil yani? bir erkekle aksam yemeğine çikarim ama elini >>tutmam gibi >>mi? >> - Hayir. Bir erkekle her şeyi yapabilirim, ama her erkekle >>olmaz. >> - Anliyorum >> * >> Sayin X , cv'nizden anladiğim kadari ile bi kaç senede bir iş >>değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ? >> - Parasi çok geldi , ayrica rahat bana batar. Bi de sizin gibi >>mükemmel >>Bir mudur arayisi içindeyim yillardir. >> - Bu durumda sizinle iyi anlaşacagimizi saniyorum. >> - Ne is olsa yaparim efendim. >> - Fark ettim. >> * >> Banka personel genel mudur yardimcisi mülakata girer: >> Gmy - Çocuk yapmayi düşünüyor musunuz, malum bayansiniz. >> Mm - hayir düşünmüyorum. >> Gmy - malum bayansiniz, istersiniz bir ara? >> Mm - esimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi. >> Gmy - olur mu, hayatin neşe kaynaği onlar.. Bakin bende üc tane >>var.Sizde >>ileride istersiniz . Malum bayansiniz? >> Mm - oldu olacak seviselim, üreyelim, bitsin bu mülakat >>isterseniz. >> * >> >> >> - Sana ne kadar güvenebiliriz? >> - Ne kadar para vereceksiniz? >> * >> Veren: Bu şirkete ne katacaksİn? >> Alan: Birbirine katacam >> * >> İsveren:Şu aralar en Çok hangi şarkİlarİ Dinliyorsunuz? >> aday: niye söyletecek misiniz? >> * >> Patron : kiz arkadasin var mi? >> Aday : yakin zamanda ayrildim, ama olmasini istiyorsaniz bir >>tane >>bulurum >> * >> - Çalİşma arkadaşlarinizda aradiginiz özellikler nelerdir? >> - Adam olsunlar önce. >> * >> - "En sevmediğiniz özelliğiniz?" ya da "arkadaşlariniz sizi >>nasil >>tanimlar?" >> - "Şerrefsizimdir!" >> >> >> * >> - Kendinizde en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? >> - İs görüşmelerindeki amaçsiz formalite sorularini sormakta >>israr eden >>kişilere karsi ters hareketlerde bulunmam. >> - Anliyorum... >> - Pek sanmiyorum. Göstermem gerekiyor. >> - Biz sizi arardik? >> - Konuşabilirseniz belki! >> * >> - 5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz? >> - Senin su an oturduğun yerde >> - ... >> * >> - Vardiyali çalişabilir misiniz? >> - Evet, ama sadece gündüz vardiyasinda çalişmak istiyorum >> * >> - En güçlü yaniniz? >> - Kodummu oturturum. >> - Pardon anlayamadim? >> - Yani sey... Tuttuğumu koparirim. >> >> >> >>(SELEX Komunikasyon A.S.) sorumlu tutulamaz. >>(SELEX Komunikasyon A.S.) will not be liable for possible system >>damages >>caused by the message. >> >
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
12 günde 30 bin bin başvuru | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-16-2009 09:06 PM |
11 kişinin alınacağı işe 410 başvuru | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:18 PM |
e-sigarada başvuru yok | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 12:58 PM |
Yaşanmış bir iş başvuru hikâyesi | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2007 06:11 PM |
05/28/07 - DYP adına yeniden başvuru | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-28-2007 10:11 PM |