![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Yanarım
yalnızlıklarım en kalabalık yerlerin ***idir, aynalar reddeder beni adım düşer umursamaz bir hava eser odamda ellerim üşür ellerim buz olur yinede yanar yüreğim BEN YANARIM.... keskin bir ustura şah damarıma sallanır böler orta yerinden şarkılarımı böler düşlerimi böler gülüşlerimi yenilgilerim büyür yetim kalır yetim kalır kahrına umudum. ellerim uzanmaz sana ellerim usanmaz sana uzanmaktan. kırılır orta yerinden bileklerim alçıya alınır sevdalar BEN YANARIM.... göz bebeklerimin en karanlık yeri ince bir aydınlık bekler adalı poyrazlardan. yürek denizlerim çalkalanır en narin sözden kabarır taşar meylerim sevdalara cinas yare dönük türküler biriktiririm cebimin en uzak köşelerinde... ömrümün en kıytırık köşelerini bir hayal zapt eder ben ortada kalır sobelenirim. her gece bakıp da bulamadığım tavandaki garip noktayı karabasanlar çalar elimden BEN YANARIM... YOKLUĞUN TAHLİYE OLURKEN ZİNCİRLERE VURUP SEVDAMI ATARIM F TİPİ YÜREĞİME O GÜN SAYAR BEN YANARIM....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|