![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Yokum Artık
Sevmiştim bir zaman, delicesine Tapardım isminin, ilk hecesine Bu aşk binasını, delercesine Yıkmana gerek yok, ben yokum artık Gönülden gönüle, girebilirsin Önüne geleni, sevebilirsin İstediğin yere, gidebilirsin Durmana gerek yok, ben yokum artık Geçirdim ömrümü, senin kahrınla Çok şeyi yaşadık, benim sabrımla Kavga gürültüyle, laf silahınla Vurmana gerek yok, ben yokum artık Sen varken aramam, ipte cambazı Haram ettin bana, bahar ı yaz ı İyiyi kötüyü, olur olmazı Sormana gerek yok, ben yokum artık Neden böyle oldun, bilemiyorum Ne kadar istesem, gülemiyorum Her şey senin olsun, istemiyorum Kırmana gerek yok, ben yokum artık Muhtaç ettin beni, yaban ellere Acımadan vurdun, yerden yerlere Artık bundan sonra, ilden illere Sürmene gerek yok, ben yokum artık Düşseydin silmezdim, ela gözüme En büyük zararı, verdin özüme Dost duşman içinde, bakıp yüzüme Gülmene gerek yok, ben yokum artık Emsalin varmıdır, etrafına bak Sevda özveridir, olurmu kıyak Sofra nın üstüne, çatal la tabak Koymana gerek yok, ben yokum artık Beni öldürmeden, verdin toprağa Benzettin dalından, düşen yaprağa Al yeşil giyinip, bahçeye bağa Çıkmana gerek yok, ben yokum artık Aramam, o masum bakışlarını Unutmam, canımı yakışlarını Pişman olmuş gibi, göz yaşlarını Dökmene gerek yok, ben yokum artık Murat der vazgeçtim, ben artık senden Butün varlığını, sildim gönlümden Varımı yoğumu, aldın elimden Kovmana gerek yok, ben yokum artık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|