![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde sloganıyla düştük yollara
Rest çekerek hayata ve insanlara kaçtığımız oldu defalarca Ama her zaman ilk durakta inen ben olurdum Bilirsin korkardım karanlıktan ve yanlızlıktan Ve bu yüzden kıramazdım zincirlerimi Oysa boşunaydı bu gitmeler Her tilki gibi sonumuz kürkçü dükkanıydı O sokaklar o deniz ve yürüdüğümüz kaldırımlar Her köşe başı bir hatıra saklardı ve anılarımız oldu Karanlıkta iki tekel alıpta ağladığımız delilerce örneğin Sevdalarımızda buradaydı imkansız olsada umutlu Derin derine ihanetlerle vurulurduk ölmezdik mesela Olta atardık uçsuz bucaksız denizlere Hep büyük balıklar sana gelirdi Bense küçük balıklarla teselli bulur sen kızdırırdın beni Yanlız bu yüzden kavga ederdik Oysa ben hepsini salardım bilirsin sevmezdim esareti Kimseler duymazdı şarkılar söylerdik karanlık sokaklarda Yasak şarkılardı onlar Yanlız aynasızlar sustururdu asiliğin sesini Açlığı öğrettin bana Oysa ben isyanı seçtim Çocukken pes ettim hayata insanlara küskünlüğüm bu yüzden Hala unutmadım anıları ve rezilce yaşanan yüzyılları Kaç yıl geçti saymadım inanırmısın unutmuşum gözlerin elamıydı Evet hatırladım geceyi kıskandırırcasına yakamoz misali parlaktı Oysa başka gözlerde vardı senin kadar sıcak bakan Ve en az senin kadar bir parçamdı Ve tıpkı sen gibi bir parçam da onda kaldı Bıkkınlığım bu yüzden vede yalnızlığım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|