![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Büyüleyici şehirler gibisin sen
Caddelerinde santim santim gezilesi Sokaklarında adım adım dolaşılası Hudutlarında yaşandıkça yaşanası Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar özel Bir İstanbul kadar da güzelsin İnsanı içine çeken şehirler gibisin sen Nefes nefes teneffüs edilen Yüreklerde sevdâ olup taşan Hep gönülden gönüle dolaşan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar çekici Bir İstanbul kadar da arzulanansın Sevildikçe sevilen şehirler gibisin sen Tutkusu yürekleri bir bir kuşatan Unutulmaz pek çok aşklar yaşatan Hasreti nice sıradağları aşırtan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar sevilen Bir İstanbul kadar da özlenilensin İhtişamlı şehirler gibisin sen Anılarda silinmez izler bırakan Gönüllere hayatın renklerini katan Bir anne şefkatiyle her an kucaklayan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar görkemli Bir İstanbul kadar da muhteşemsin Emsalsiz şehirler gibisin sen Eşi benzeri hiç bulunmayan Ruhları sevdâ şerbetleriyle sulayan Ufkunda altın rengi güneşler doğan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar benzersiz Bir İstanbul kadar da aranılansın (7 Ekim 2006/ İstanbul)
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|