![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ne kadar yaşarsan yaşa ölüm gelecek başa
bazen acı bazen tatlı hayat böyle başladı doğduk büyüdük,yaşadık ve yaşlandık hayata acısıyla tatlısıyla bağlandık evlendik çoluk çocuğa karıştık RABBİM iki kız bir oğlan bağışladı evimiz çoluk çocuğa karıştı aşkımızı sevgimizi onlarla paylaştık yetiştirdik büyüttük çok sıkıntı çektik acıyı tatlıyı hayatı paylaştık koruduk muhafaza ettik ele avuca getirdik birlikte çok mutlu günler geçirdik zaman geçti yaşlandık çocuklarımızı anlamadık biri uçtu ellerimizden çok yıprandık belki cahildik belki acemi hiç anlamadık şimdi resimlerine bakıp anılarında kaldık zaten belliydi böyle olacağı derdimizi anlatamadık onları canımızdan çok sevdik sevgimizi deştik yemedik içmedik giymedik giydirdik sonunda yaralandık yalnız kaldık bu gün düğünümüz var dostlar ikincisini de kaybettik herkes bayram yaparken biz acı çektik evlatlarımız uğruna basımız hep eğik gezdik maalesef bu kurbanda da birleşemedik ararım şimdi mazıyı resimlerde burada piknik yaptık burada güreşmiştik diye aklıma deşer de acı çekerim her nefeste bu gün düğün var dostlar haydı koşun bizlere kaldık sonunda bir ayvaz bir topal o bana bakar ben ona sebebini sorar gelecek alt üst olmuş karanlıktır yarınlar bu bedenden bu acı ancak ölünce çıkar yasımız genç alışkınız kalabalık ve gürültüye kapıda kaldı gözlerimiz acaba gelirler mı diye sattılar bizi hiç bilmediklerimize GELMEYİN DOSTLAR GELMEYİN NE DÜĞÜNÜM VAR NE DE MÜRVETİM
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|