![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1)
Adın dilimden düşmez oldu *******i rüyalarımdan eksik olmuyorsun Gece uyduğumda yastığımın altında Sabah uyandığımda karşımda Gece karanlığında yolumu aydınlatan ışıkta Gündüz ruhuma huzur veren gökyüzünün maviliğinde Adını arıyorum belirsiz adreslerde Sana ulaşabileceğim bir yolu bulabilirim diye Adını arıyorum adreslerde Ama yok sana ulaşabileceğim bir adres yok Yok bir çıkış yolu Sana aşık olduğumu artık kabul ediyorum Hem de ölürcesine aşığım sana Seni sevdiğimi inkar edemem Sana kör kütük aşığım Seni görmediğim günler inan ızdıraplarla dolu Seni görebileceğim günleri iple çekiyorum O kadar güzelsin ki sana bakmaya kıyamıyorum Gözlerin o kadar güzel ki gözlerine bakamıyorum Ruhunda sakladığın o dinginlik beni eritiyor. Seni gördüğümde eriyor kalbim Ruhumla Eriyorum Aradaki mesafe ve acılarım sana doğru bir adım atmama engel Güzelim sana mahkumum sana aşığım her şeye rağmen her şeye inat Seni seviyorum Sana bir de açılabilsem Açabilsem kalbini Dalıp boğulabilsem gözlerinde İnan hayata yeniden başlamış gibi olacağım. 2) Senin de bana karşı boş olmadığını biliyorum Yaşadıklarımı hissettiklerimi senin de yaşadığını hissettiğini biliyorum Hayatın bana verdiği kazandırdığı nimetlerden Biri de insanların düşüncelerini ve duygularını okuyabildiğimi bilmiyorsun Duyguların beni etkiliyor Adım kadar eminim ki Sen de beni seviyorsun Ama duygularımdan emin değilsin Seni sevdiğimi tahmin edip duruyorsun Sevdan karşılıklı sevdan yalnız değil Ay parçası kadar güzel Ruhumu bedenimi hayatımı her şeyimi sana adıyorum Gerçekten seviyorsan Benim toprağa gömdüğüm ve ben da artık olmayan cesarete Sahipsen gel kendimi sana adıyorum Sana bir şey sormak isteyip istemediğimi sordun İşte sana sorum Beni sen de seviyorsan Gelir misin Kalbimde açan son gül olur musun Dikenleri ellerimi kanatan güllere Acılarıma dertlerime İnat baki gülüm olur musun Kalbimde açan son çiğdem olur musun İşte sana sorularım Güzel kız Tüm varlığımla seni ve yanıtlarını beklemekteyim Uçurumlarda…. Seni sevdiğimi haykırıp durduğum uçurumlarda seni ve yanıtını bekliyorum Ay parçası kadar güzel Bakmaya bile kıyamadığım Çiğ tanesi 28.05.07
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|